19 °C Argos, GR
19 Μαΐου 2022

Το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ για τη «Συνεπιμέλεια»

 • Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17/06, η διαδικτυακή συζήτηση για τη «Συνεπιμέλεια», ένα σημαντικό και επίκαιρο ζήτημα. Τη συζήτηση διοργάνωσαν ο Tομέας Πολιτικής Υποστήριξης της ΝΔ – Μητρώο Στελεχών Περιφερειών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, Ν. Αιγαίου, Πειραιά & Νήσων, Β’ Θεσσαλονίκης, Ν. Αττικής, Α. Αττικής και Α. Μακεδονίας.

  Τη συζήτηση συντόνισε με μεγάλη επιτυχία η κ. Μαρία Καλπουζάνη, Συντονίστρια Μητρώου Στελεχών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος.

  Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Στέλιος Κονταδάκης, Διευθυντής Γραφείου Προέδρου ΝΔ, Γραμματέας Οργανωτικού, Αν.Γραμματέας ΠΕ. Μήνυμα απέστειλε ο κ. Γιώργος Κώτσηρας, Υφυπουργός Δικαιοσύνης για θέματα Διεθνούς Συνεργασίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα, Επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών ΝΔ, ήταν προγραμματισμένο να απευθύνει χαιρετισμό, αλλά ζήτησε συγγνώμη καθώς βρισκόταν σε μία σημαντική σύσκεψη.

  Στη συζήτηση συμμετείχαν ως ομιλητές ο κ. Μάριος Ανδρικόπουλος, Δικηγόρος, Μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, ο κ. Τάκης Παπαδόπουλος, Δικηγόρος, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, ο κ.

  Δημήτρης Κόντης, Διευθυντής Ψυχίατρος, ΨΝΑ, ο κ. Δημήτρης Μπούκας, Δικηγόρος, Διαμεσολαβητής, η κ. Ειρήνη Ραΐδη, Ψυχολόγος, ο κ. Δημήτρης Δημητρίου, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Μονογονεϊκής Οικογένειας «Πυρήνας» και ο κ. Δουλιώτης Δημήτριος, Δικηγόρος, νόμιμος εκπρόσωπος των «Ενεργών Μπαμπάδων».

  Θέματα τα οποία αναδείχθηκαν ήταν η σημασία της πρόσφατης μεταρρύθμισης του οικογενειακού δικαίου με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αφού αναδεικνύει τη μεγάλη σημασία και αξία της παρουσίας και των δυο γονέων στην ανατροφή των παιδιών, θίχτηκε το θέμα της γονεϊκής αποξένωσης, η εφαρμογή του νόμου στην πράξη και η ισότητα μεταξύ των γονέων, ο ρόλος του δικαστή, τα προγράμματα της συν-ανατροφής, ο ρόλος της διαμεσολάβησης στο νέο νόμο, τα προβλήματα των μονογονεϊκών οικογενειών και η ριζική αλλαγή που φέρνει ο νέος νόμος για την ίση αντιμετώπιση των γονέων. Στις ερωτήσεις στο τέλος των ομιλιών αναδείχθηκε το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας, αναφέρθηκε το επάγγελμα του παιδοψυχολόγου και επισημάνθηκε ο ρόλος του εκπαιδευτικού.

  Η κα Μαρία Καλπουζάνη στο τέλος δήλωσε « άλλη μια συζήτηση με θέμα που έχει μεγάλο κοινωνικό ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ. Συνεχίζουμε δυναμικά τις δράσεις μας με θέματα της καθημερινότητας των πολιτών»

  Όλες οι συζητήσεις του Μητρώου Στελεχών είναι άψογα οργανωμένες, με άριστο συντονισμό και αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων. Οι καλεσμένοι ομιλητές είναι ειδικοί στους τομείς που σχετίζονται με κάθε συζήτηση και μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες. Συγχαρητήρια σε όλους για την αξιόλογη και ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συζήτηση!

Περισσότερα Άρθρα

Εντυπωσιακό shelf cloud “έφερε” την κακοκαιρία στην Αργολίδα

Για πρώτη φορά παρατηρήθηκε πάνω από τον Αργολικό ουρανό το εντυπωσιακό φαινόμενο shelf cloud λίγο πριν τη σημερινή μεσημεριανή μπόρα. [hfe_template id=’397365′] Tο shelf cloud είναι το σύννεφο που βρίσκεται στα άκρα ενός καταιγιδοφόρου νέφους και προηγείται χρονικά μίας ισχυρής καταιγίδας ή μιας γραμμής ισχυρών καταιγίδων. Η παρουσία του συνοδεύεται από θυελλώδεις ανέμους, ενώ αργότερα […]

Η “Λευκή Νύχτα” στο Άργος

  Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους ανακοινώνει ότι : [hfe_template id=’397365′] Η Λευκή Νύχτα στο Άργος πλησιάζει. Θα είναι μια Δευτέρα αλλιώτικη από τις άλλες. Μουσικές και διασκέδαση σε όλη την πόλη Μεγάλες προσφορές στα καταστήματα όντας στην εκπνοή των εκπτώσεων. Ψωνίζοντας από τα καταστήματα με την αφίσα αυτή παίρνετε δωρεάν λαχνούς και μπαίνετε στην κλήρωση […]

Follow by Email