13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΔΕΥΑΑΡΜ: «Καμία καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου-Άμεσα τα αποτελέσματα της αναβάθμισης του βιολογικού!»

Την στιγμή που η ΔΕΥΑΑΡΜ κατάφερε να εντάξει  ίσως το μεγαλύτερο  έργο της μέχρι σήμερα, στο Πρόγραμμα Φιλόδημος Ι και να ξεκινήσει η επιβεβλημένη αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων  Άργους –Ναυπλίου, μέλη της αντιπολίτευσης επιθυμούν την καθυστέρηση της υλοποίησης του έργου.

Για να είμαστε σαφείς και ξεκάθαροι το κόστος του έργου πληρώνεται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και όχι από το ταμείο της επιχείρησης! Δυστυχώς όπως αντιλαμβανόμαστε η απουσία συγκεκριμένων μελών της αντιπολίτευσης  στα διοικητικά συμβούλια έχει ως αποτέλεσμα την άγνοια τους για σημαντικά θέματα.

Πρώτον: Ο διεθνής διαγωνισμός  αναρτήθηκε στην επίσημη εφημερίδα ευρωπαϊκών κοινοτήτων στον έντυπο τύπο και στο ΕΣΗΔΗΣ(Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων)

Δεύτερον : Δύο εταιρείες συμμετείχαν στο διεθνή διαγωνισμό με την επωνυμία ΔΙΑΛΥΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  και η εταιρεία ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Η προσφορά και η έκπτωση που δίνει ο προσωρινός ανάδοχος  θα ελεγχθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο πράγμα που επιβεβαιώνει την νομιμότητα της διαδικασίας.

Μας λυπεί ιδιαιτέρως το γεγονός πως έχοντας τον κίνδυνο των περιβαλλοντικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από την παλαιότητα του εξοπλισμού του βιολογικού, την οποία όλοι γνωρίζουν, προτείνεται από 2 μέλη της αντιπολίτευσης η καθυστέρηση της υλοποίησης του έργου ίσως και ένα χρόνο!

Το έργο πρέπει και οφείλει να γίνει σήμερα!

Καθώς με την υπογραφή της σύμβασης  και την έναρξη υλοποίησης του έργου θα αντικατασταθούν άμεσα τμήματα της ΕΕΛ Άργους Ναυπλίου, τα οποία είναι μεγάλης παλαιότητας και επίσης θα υπάρξει άμεση ενεργειακή αναβάθμιση. Τα αποτελέσματα των πρώτων αντικαταστάσεων θα είναι εμφανή από τους πρώτους κι όλας τρείς (3) μήνες.

Δεν θα σταθούμε στα περασμένα χρόνια και στην απραξία που επέδειξε η διοίκηση του κ. Κούρου, τα χρέη που δημιούργησαν και τα οποία μας κληροδότησαν το 2011 όταν και αναλάβαμε.

Με χρηστή διαχείριση και περικοπές άσκοπων δαπανών καταφέραμε να φτάσουμε τα χρέη της επιχείρησης στο μηδέν και να παράγουμε έργο προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Καλό θα ήταν η αντιπολίτευση να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τον ρόλο της και να θυμάται πως τα πεπραγμένα του παρελθόντος της, ο λαός δεν τα ξεχνά!

Θα απαντάμε πάντα στις ανακρίβειες και θα τους θυμίζουμε πάντα πως αυτή η δημοτική αρχή μόνο στόχο έχει να παράγει έργα!

 

Περισσότερα Άρθρα

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής της Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο

Αρχιερατική θεία λειτουργία για την εορτή της Αγίας Ειρήνης στον ομώνυμο ναό στη Νέα Κίο. Ανήμερα της εορτής Τρίτη 5 Μαΐου 2020 τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο κεκλεισμένων των θυρών για τους πιστούς, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την εξάπλωση του κορονοϊού. Μετά […]

Διεξαγωγή Φιλανθρωπικού Τουρνουά για τον Κώστα Τασσόπουλο από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας και το Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και το Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών συνδιοργανώνουν  την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00  στο ΔΑΚ  ΑΡΓΟΥΣ, Φιλανθρωπικό Τουρνουά  μεταξύ των ομάδων: ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ – ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ, ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2017, ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ για  την οικονομική ενίσχυση του αθλητικογράφου  ΚΩΣΤΑ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ,  λόγω του […]