21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απεργία: Κρίθηκε παράνομη για εκπαιδευτικούς και Μέσα Μεταφοράς – Τί λέει ο Κωστής Χατζηδάκης (vid)

Παράνομη έως τις 10.00 το πρωί κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αυριανή απεργία της ΑΔΕΔΥ όσον αφορά στη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των Μέσων Μεταφοράς.

Ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης υπεραμύνθηκε των ρυθμίσεων του σχεδίου νόμου, ενώ σχολίασε και την κινητοποίηση ενάντια των αλλαγών που φέρνει.

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι σέβεται την απεργία και το δικαίωμα σε αυτήν, σημειώνοντας ωστόσο, ότι λίγο έλειψε τα συνδικάτα να δημιουργήσουν πρόβλημα στις πανελλήνιες εξετάσεις, και εξαιρώντας τελικά τους εκπαιδευτικούς μετά τον σάλο!

Σε ό,τι αφορά αυτό καθαυτό το νομοσχέδιο για τα εργασιακά που καλείται να ψηφίσει την Τετάρτη (16.06.2021) ανήμερα της 24ωρης απεργίας η Βουλή, ο υπουργός Εργασίας υπογράμμισε ότι αντιμετωπίζει πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων, ενώ έχει ως στόχο, μεταξύ άλλων, να συμβάλει στη συμφιλίωση μεταξύ της οικογενειακής και της επαγγελματικής ζωής.

Επισήμανε ακόμη ότι «η αγορά εργασίας θα γίνει πιο σύγχρονη με το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας».

YouTube player

Χατζηδάκης: Δολοφονία χαρακτήρων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε στον Alpha ο Κωστής Χατζηδάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα ότι εξαπολύουν ψεύδη για το νομοσχέδιο όπως οι διατάξεις για τις υπερωρίες που δήθεν θα είναι απλήρωτες, στοχοποιώντας τον ίδιο, στο πλαίσιο της τακτικής της «δολοφονίας χαρακτήρων».

Περισσότερα Άρθρα

Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραιβάζ στον Άλιμο

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι σήμερα το μεσημέρι άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο, έξω από το σπίτι του, στην οδό Ανίνου. Ο δημοσιογράφος δέχθηκε τουλάχιστον έξι πυροβολισμούς ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν 17 κάλυκες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε από δύο άτομα που επέβαιναν σε σκούτερ. Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί […]

Σ.Τσιόδρας: Στους 49 οι νεκροί στην Ελλάδα – Στα 1.314 τα κρούσματα

Στους 49 ανέρχονται οι νεκροί από τον κορωνοϊό την Ελλάδα, σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στο Υπουργείο Υγείας από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, το απόγευμα της Τρίτης. Τα συνολικά κρούσματα στην χώρα μας είναι 1,314 με τα νέα νέα κρούσματα να ανέρχονται σε 82. Από αυτούς που νοσηλεύονται, στην ΜΕΘ διασωληνωμένοι 85 άνθρωποι.