17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καθαρισμός και μάζεμα ογκωδών αντικειμένων σε γειτονιές του Ναυπλίου

Συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου από συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου ευρεία επιχείρηση καθαρισμού και μαζέματος ογκωδών αντικειμένων σε γειτονιές του Ναυπλίου.

Οι προγραμματισμένες εργασίες που έγιναν αφορούσαν τον γενικότερο καθαρισμό από ογκώδη αστικά απορρίμματα, μπάζα, κλαδιά και ξερά χόρτα. Για την περισυλλογή και την απομάκρυνσή τους επιστρατεύτηκαν τα διαθέσιμα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου έχοντας μαζί τους και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Παράλληλα οι παρεμβάσεις καθαρισμού συνεχίστηκαν με το κόψιμο ξερών χόρτων με χορτοκοπτικό μηχάνημα, με εργασίες συντήρησης πρασίνου και με το μάζεμα σκουπιδιών.

Η προστασία της δημόσιας υγείας και της αισθητικής αναβάθμισης του Δήμου μας συνεχίζεται αδιάκοπα με γνώμονα πάντοτε το κοινό καλό και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Περισσότερα Άρθρα

Πολιτιστικός Σύλλογος ΣΑΜΙΝΘΟΣ: Ευχαριστήριο μήνυμα για το ολοήμερο παραδοσιακό γλέντι στις 30/04/2023

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΣΑΜΙΝΘΟΣ θέλει να ευχαριστήσει εγκάρδια και διάπλατα όλον τον κόσμο που προσήλθε στο Ολοήμερο Παραδοσιακό Γλέντι που έγινε την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στα Φίχτια!  Οι δυο ορχήστρες του Νίκου Οικονομίδη-Κυριακής Σπανού και των Bronza Banda μαζί με την απερίγραπτη ενέργεια του κόσμου ζωντάνεψαν το δρώμενο αυτό σαν Ύμνο εις την Παράδοση! Ευχαριστούμε για […]

Αίγιο: Ανήλικη κατήγγειλε επιχειρηματία για παρενόχληση

Με προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγίου την καταγγελία μιας 16χρονης κοπέλας, η οποία κατηγορεί επιχειρηματία από το Αίγιο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Όπως κατέθεσε η κοπέλα, ο επιχειρηματίας τον οποίο η κοπέλα συναντούσε στο γυμναστήριο, άρχισε να τής στέλνει απρεπή μηνύματα μέσω διαδικτύου, ενώ παρόμοια προσέγγιση τής έκανε και την ώρα της προπόνησης. […]