18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δείτε την μεγάλη νίκη με ανατροπή του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου που τον κράτησε στη Γ’ Εθνική (vid)

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου κατάφερε την Κυριακή στην τελευταία αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής να κάνει επική ανατροπή και να επικρατήσει με 3-2 επί της πρωταθλήτριας ΑΕ Κηφισιάς, κερδίζοντας έτσι την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα πήραν αυτό που ήθελαν, ενώ η Κηφισιά υπέστη την πρώτη της βαθμολογική απώλεια χωρίς φυσικά να της κοστίσει τίποτα. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κούστας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά, και φρέσκαρε την ομάδα ενόψη μπαράζ.

Στο 12′ ο Καλλέργης έκανε το 0-1. Στο 28΄ο Φοίνικας ισοφάρισε με αυτογκόλ του Καλλέργη, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Κοντογιάννης έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο 2ο μέρος ο Φοίνικας μπήκε αποφασισμένος, και αφού στο 55΄ο Τριανταφύλλου ισοφάρισε σε 2-2, στο 85΄ο Κάπλαντζης Π. με κεφαλιά έκανε το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: Χατζηφόρος, Καλτσάς, Σερμαγιάς, Κάπλατζης Χ., Τριμπόνιας, Κάπλατζης Π. (88′ Μπούκουρης), Τσουκαλάς (58′ Διαμαντής), Τριανταφύλλου (58′ Κιρτζιαλίδης), Πούτσης (46′ Μακροστέργιος), Μάρκου (81′ Θωμάς), Γεωργίου.

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Φουτράκης, Σιμάκου, Διονέλλης (77′ Πρίτσας), Έσλερ, Παπαγγελής, Σπίνος, Καμινιώτης (65′ Κουτσογκίλας Π.), Καλλέργης, Ζέλο (77′ Ποζατζίδης), Τόσκα, Κοντογιάννης (46′ Κακός).

 

Δείτε παρακάτω τα highlights του αγώνα:

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Ιστιοπλοϊκοί αγώνες στο Κιβέρι – Αφιερωμένοι στον Τάσο Μπουντούρη

Ιστιοπλοϊκοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο 28 και αύριο Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 στο Κιβέρι. Πρόκειται για το «KIVERI Sailing Trophy 2022, Τάσος Μπουντούρης» προς τιμήν του Έλληνα Ολυμπιονίκη. Ο Τάσος Μπουντούρης θα παραστεί στην διοργάνωση. Οι αγώνες θα γίνουν στην παραλία του Κιβερίου. Ο αθλητικός τουρισμός, είναι ένας από τους στόχους του δήμου Άργους – Μυκηνών, ο […]

Α1 ΕΠΣΑ: Ξέφυγε και άλλο η Κορωνίδα Κοιλάδας

Ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται η Κορωνίς Κοιλάδας μετά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής. Νίκησε 3-1 στο Δρέπανο τον Πανασιναϊκό και ξέφυγε επτά βαθμούς από τον Αστέρα Δρεπανιακό που έμεινε στο 0-0 στις Σπέτσες: Κορωνίς Κ. 38β, Αστέρας Δρεπ. 31, Ερμής Κιβερίου 28β. η βαθμολογία (στην ουρά: ΑΟ Χώνικα 15, Σπέτσες 10, […]