22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σε εξέλιξη το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας

Σε εξέλιξη είναι αυτές τις ημέρες το Φεστιβάλ Φωτογραφίας της Κορινθίας

Οι δύο εκθέσεις παρουσιάζονται στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου.

Στον σχετικό διαγωνισμό, συμμετείχαν φωτογράφοι από 25 χώρες, με περισσότερες από 500 ατομικές συμμετοχές, εκ των οποίων, διακρίθηκαν 20 φωτογραφίες από 20 φωτογράφους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας Γιώτα Κασίμη και ο διευθυντής του Πελοποννησιακού Ινστιτούτου Σωκράτης Λαμπρόπουλος.

Ο αντιπεριφερειάρχης, σημείωσε, ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι πάντα αρωγός σε προσπάθειες που αφορούν την προώθηση της Τέχνης και του Πολιτισμού, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό, τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου, ενώ θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν θεσπιστεί για την αποτροπή διάδοσης της covid-19.

Περισσότερα Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη για την κατάσταση των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων

Διευρυμένη τηλεδιάσκεψη για την κατάσταση των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέωνσε σχέση με την πανδημία Η κατάσταση των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε σχέση με την πανδημία συζητήθηκε χθες σε διευρυμένη τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και η πρόεδρος των σχολικών επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων κα Μαρία Ράλλη, […]

Παγκόσμια Ημέρα για την Παρεμπόδιση της Εκμετάλλευσης του Περιβάλλοντος στον Πόλεμο και τις Ένοπλες Συγκρούσεις

Η 6η Νοεμβρίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Παρεμπόδιση της Εκμετάλλευσης του Περιβάλλοντος στον Πόλεμο και τις Ένοπλες Συγκρούσεις» το 2001 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με το σκεπτικό ότι οι ζημιές που προκαλούνται στο περιβάλλον κατά τη διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων επηρεάζουν τα οικοσυστήματα και τους φυσικούς πόρους για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μετά […]