19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τι λέει ο Θέμης Αδαμαντίδης για την τρίτη σύλληψή του σε χαρτοπαικτική λέσχη

Στην τρίτη φορά που του πέρασαν χειροπέδες σε χαρτοπαικτική λέσχη μέσα σε διάστημα λίγων μηνών αναφέρθηκε ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε να «ασχοληθούμε με κάτι πιο σημαντικό» υποστηρίζοντας ότι «εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο πιο σημαντικό που έχει ανάγκη ο κόσμος για να καλύψει τις απορίες του που έχει από την πανδημία, τις καραντίνες, την ανεργία και την απραξία του. Εγώ θα τραγουδώ και το αγαπώ αυτό. Ας μείνουμε εκεί. Άλλωστε εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ. Ευχαριστώ και πάλι».

Υπενθυμίζεται πως αυτή τη φορά ο Αδαμαντίδης εντοπίστηκε να παίζει «φρουτάκια», μαζί με περίπου άλλα 50 άτομα, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο παράνομης λέσχης στην περιοχή της Ομόνοιας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και αφέθηκαν ελεύθεροι. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Βραζιλία: Στο Σάο Πάολο αδειάζουν παλιούς τάφους για να χωρέσουν οι νεκροί από κορονοϊό

Βραζιλία: Στο Σάο Πάολο αδειάζουν παλιούς τάφους για να χωρέσουν οι νεκροί από κορονοϊό Οι Αρχές στη μεγαλύτερη πόλη της Βραζιλίας, το Σάο Πάολο, επιτάχυναν τις προσπάθειές τους να αδειάσουν παλιούς τάφους προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για να ταφούν οι εκατοντάδες νέοι νεκροί από Covid-19, καθώς στο δημαρχείο της πόλης αναφέρθηκε αριθμός ρεκόρ κηδειών αυτή […]

Εκλογές 2023: Ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας – «Δυνατό ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα»

Στη γενέτειρα του, τη Λαμία, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο Δ. Κουτσούμπας προσήλθε στο 152ο εκλογικό τμήμα της Λαμίας, στην πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία, συνοδευόμενος από κομματικά στελέχη της περιοχής. Μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος ο κ. Κουτσούμπας αφού ευχήθηκε […]