17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Κορινθία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, σήμερα (8.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 23 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες και τρίφτες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνιών.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (7.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Μεσσηνίας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί καλλιεργούσε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του -5- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,5- μέτρου, περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (7.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Μεσσηνίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί καλλιεργούσε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, -1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -1,5- μέτρου, περίπου, το οποίο κατασχέθηκε.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, συγχαίρει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πουλακίδας για την προσφορά του

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός μαζί με μέλη της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας», παρέστησαν εχθές Κυριακή 22/1, στην κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πουλακίδας. Ο επικεφαλής και τα μέλη της παράταξης, συγχαίρουν τον Πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πουλακίδας, για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και για το έργο που επιτελούν […]

Οι τουριστικοί φορείς της Αργολίδας ζήτησαν από τον Υφυπουργό Τουρισμού έμπρακτη στήριξη

Την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης του τουριστικού κλάδου ζήτησαν από τον Υφυπουργό Τουρισμού οι εκπρόσωποι μαζικών φορέων της Αργολίδας. Στην αίθουσα του Βουλευτικού ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, κλείνοντας την παρουσία του την Αργολίδα, συναντήθηκε με επαγγελματικούς φορείς που δρουν στα πεδίο του τουρισμού όπως ξενοδόχοι, εστίαση, εμπορικός σύλλογος, ξεναγοί κλπ. Μιλώντας από το βήμα – […]