20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σταματά η δωρεάν διάθεση των self test στα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου

Σταματά στις 19 Ιουνίου η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία, όπως ανακοίνωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης μέλος Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Οι φαρμακοποιοί με τον τρόπο αυτό αντιδρούν στα όσα επιβάλλει η κυβέρνηση για τη διάθεση των δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ.

Ο κύριος Παπαθανάσης, μιλώντας στο OPEN σημείωσε: «Ως Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος πήραμε απόφαση να επεκτείνουμε το δίμηνο διανομής έως τις 19 Ιουνίου. Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι ότι θα καλύπτουμε την κοινωνία μέχρι τέλος του μήνα. Σταματά η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία, πρόκειται για μία απόφαση που είναι εις γνώση της πολιτείας», υπογράμμισε και στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως η συμφωνία που υπήρχε ήταν για δύο μήνες και εκπνέει τις συγκεκριμένες ημέρες.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Καιρός: Χιόνια, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Ο καιρός επιδεινώνεται και άλλο αύριο Τετάρτη (13.01.2021) με ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες […]

Αιματηρή συμπλοκή με πέντε τραυματίες στη Νεμέα

Πέντε νεαροί διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Νεμέας με τραύματα από μπουνιές και κλωτσιές και ένας ελαφρά τραυματίας από μαχαίρι Αιματηρή συμπλοκή με πέντε τραυματίες σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο κέντρο της Νεμέας. Συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα με καταγωγή από τη Νεμέα που διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα, χτύπησαν και τραυμάτισαν πέντε άτομα που διαμένουν μόνιμα […]