17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Άρση μέτρων: Επιστρέφει η μουσική στην εστίαση- Αλλαγές και στο ωράριο κυκλοφορίας

Περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων αναμένεται να εισηγηθεί στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων φέρεται να εισηγείται αύριο την επαναφορά της μουσικής στην εστίαση από αυτό το Σάββατο 12 Ιουνίου σε συνδυασμό με παράταση κυκλοφορίας μέχρι 01.30 μετά τα μεσάνυχτα ή ακόμη και ολική κατάργηση.

Οι αποφάσεις θα κριθούν από την την πορεία των κρουσμάτων και τις τουριστικές ροές, αλλά θεωρείται πιθανό να ισχύσουν από αυτό το Σάββατο.

Μέσα στον Ιούλιο, από την αρμόδια Επιτροπή αναμένεται να εγκριθεί επίσης η αύξηση του ορίου καλεσμένων από 100 σε 200 για τις δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων.

Περισσότερα Άρθρα

Πού γίνονται σήμερα, Κυριακή, δωρεάν rapid test

Σήμερα, Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) βρίσκονται σε 8 κεντρικά σημεία της Πελοποννήσου όπου πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες. Τα σημεία ελέγχου είναι τα ακόλουθα: Αργολίδα, Κέντρο Νεότητας, Ναύπλιο, 09:00-17:00 Αρκαδία, Πλατεία Πετρινού, Τρίπολη, 09:00-14:30 Αρκαδία, Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Τρίπολη, 08:30-14:00 Αρκαδία, Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης, Εθν. Αντιστάσεως 53, […]

Τάσος Λάμπρου: Σημαντική η δράση για την αντισεισμική προστασία

Θέμα : ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ Υποβολή αιτήματος για ενημέρωση σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου για τις δυνατότητες που μας δίνονται για την αξιοποίηση του χρηματοδοτικού προγράμματος για την τοπική αυτοδιοίκηση με την επωνυμία «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Με δελτίο τύπου του δήμου μας ενημερωθήκαμε […]