18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. Αλληλεγγύη: “Να πέσεις κάτω εφτά φορές, να σηκωθείς οκτώ”

Κάθε χρόνο η πρώτη Κυριακή του Ιουνίου, γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο ως η Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου. Η ημέρα αυτή ξεκίνησε ως ετήσια εθνική εορτή στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Στη συνέχεια διαδόθηκε σ’ όλο τον κόσμο, με τη συμμετοχή και άλλων χωρών, ως μια γιορτή της Ζωής.

Σήμερα 6 του Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, είμαστε εδώ. Μέσα από μάχες που κερδίζουμε και που οι άλλοι δε θα μάθουν ποτέ, προεκτείνουμε τα όρια μας, ξεπερνώντας τα. Γιατί όταν θέλουμε μπορούμε κι όταν μπορούμε οφείλουμε. Πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, να αντέχουμε και να χαμογελάμε.

Γιορτή της ζωής, της επιβίωσης και της θέλησης σήμερα. Και το δικό μας μήνυμα ας ηχήσει σε όλες εκείνες τις ψυχές που πολεμούν με τη νόσο: “Να πέσεις κάτω εφτά φορές, να σηκωθείς οκτώ.”

Περισσότερα Άρθρα

«Ο Δήμος Άργους Μυκηνών θα διαθέσει κλιματιζόμενες αίθουσες για τις ευπαθείς ομάδες, τις ημέρες της κακοκαιρίας»

O Δήμος Άργους Μυκηνών και η υπηρεσία πολιτικής προστασίας  ανακοινώνουν πως από σήμερα 7/1 και για τις επόμενες ημέρες,   ανοίγουν για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, κλιματιζόμενες αίθουσες λόγω των ακραίων καιρικών που θα πλήξουν την περιοχή μας τις επόμενες ώρες. Πιο συγκεκριμένα, το ωράριο λειτουργίας των αιθουσών οι  οποίες θα κλιματίζονται θα είναι: ΚΑΠΗ Άργους […]

Τα Λύκεια λειτουργούν με ελάχιστους μαθητές – Στα Γυμνάσια πάνω από το 60% η συμμετοχή

Με πολύ μικρή συμμετοχή μαθητών λειτουργούν τα λύκεια, ενώ διανύουμε την τρίτη εβδομάδα μετά την επιστροφή των τελειόφοιτων και τη δεύτερη για τους μαθητές των υπόλοιπων τάξεων. Αυτό προκύπτει από στοιχεία της ΟΛΜΕ, σύμφωνα με τα οποία μόλις 5 στους 100 μαθητές της τελευταίας τάξης του Λυκείου πηγαίνει στο σχολείο του, ενώ στην πρώτη και […]