19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 5 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι καλοί σας φίλοι θέλουν να σας κάνουν ένα μεγάλο δώρο. Ξέρουν ότι ακόμη αγαπάτε τον πρώην σύντροφό σας και μέσα την επόμενη εβδομάδα του μήνα θα προσπαθήσουν να σας φέρουν σε επαφή.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Πολλά τα πρόσωπα που έχουν μαζευτεί στη ζωή σας και κάτι θέλουν από την καρδιά σας. Και εσείς πλέον έχετε καταλάβει ποιος μπορεί να ταιριάξει με τα κριτήριά σας τα αυστηρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι μέρες που έρχονται θα σας κουράσουν από δουλειά και προσκλήσεις κοινωνικές. Εσείς που ακόμη είστε ελεύθεροι, σαφώς και μπορείτε να κάνετε γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι λύσεις είναι κοντά και θα έρθουν μέσα από τις πρακτικές πρωτοβουλίες του αγαπημένου σας, που δεν θέλει να ρισκάρει να χαθούν συναισθήματα και όνειρα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μια καινούργια γνωριμία που έχετε κάνει σάς έχει γεμίσει την καρδιά αλλά και ανεβάσει τη διάθεση. Μάλλον καιρός ήταν, για να ξεφύγετε από τη μοναχικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι πολλές αναφορές του συντρόφου σας στο παρελθόν του σας ενοχλούν τα μέγιστα. Μάλλον θα χρειαστεί να βάλετε πια και τα δικά σας όρια σε όλο αυτό.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Πολλά αυτά που σκέφτεστε για κάποιον που όμως δεν είναι στη ζωή σας. Είναι στο δικό σας το χέρι και διάθεση για να ζεστάνετε τις καταστάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Τα νεύρα σας είναι σε ένταση και αυτό συσχετίζεται άμεσα με την προσωπική σας ζωή, που δεν είναι όπως την έχετε σχεδιάσει. Μπορείτε όμως άμεσα να κάνετε διορθώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι εκπλήξεις είναι πολλές και μάλλον θα ακουμπήσουν πρώτα την τσέπη σας. Από το δεύτερο 15ήμερο του μήνα θα μπορέσετε να βρείτε ισορροπία και μέσα στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Το τελευταίο που περνάει τώρα από το μυαλό σας είναι να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στον πρώην σας, που προσπαθεί να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τον τελευταίο καιρό έχετε αλλάξει την άποψή σας για κάποιον πολλές φορές. Ισως και να χρειάζεστε ένα διάλειμμα, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε την αλήθεια πίσω από τα φαινόμενα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Με λίγη ακόμη υπομονή θα καταφέρετε πολλά. Ο καινούργιος σας σύντροφος έχει πολλά να μάθει για τον ιδιαίτερό σας χαρακτήρα, που όμως συνάμα τον γοητεύει.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Χανιά: Έριξαν φόλες και σκότωσαν γάτες και νυφίτσες

Μια αποτρόπαια υπόθεση αποκαλύπτεται στην Κίσσαμο και συγκεκριμένα στον Μπάλο. Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του zarpanews.gr, τουλάχιστον 12 ζώα, γάτες και νυφίτσες, βρέθηκαν νεκρά στην περιοχή πριν από δύο μέρες, από κάτοικο που φρόντιζε τις γάτες τακτικά και τους άφηνε τροφή. Ο κάτοικος κατήγγειλε το συμβάν στο ΑΤ Κισσάμου, ενώ φαίνεται ότι οι φόλες μπήκαν εκεί […]

Από την εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας στο Άργος

Από την ανοιχτή εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας με καλεσμένο και ομιλητή τον Δημήτρη Μάντζο! Από το Άργος ενωμένοι στέλνουμε το μήνυμα της αλλαγής και της νίκης. Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας