19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις κατά τόπους. Περισσότερες θα είναι οι νεφώσεις στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 29, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 31 βαθμούς, στην Ήπειρο από 8 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 29 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις, με εντάσεις 3-5 μποφόρ, και στα Δωδεκάνησα έως 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Κορκολής και Μανουσάκη για μία μοναδική βραδιά στο 29ο Φεστιβάλ Ναυπλίου

Με τον Γιάννη Βακαρέλη στο τιμόνι της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης το πενθήμερο Φεστιβάλ του Ναυπλίου υπόσχεται μαγευτικές βραδιές με εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη θα κλείσουν τις εκδηλώσεις στις 2 Αυγούστου με μία μοναδική βραδιά κατά την οποία «Τραγουδάμε τους ποιητές μας» Με μεγάλη θέρμη αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στο […]

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τη μνήμη του Ιερομάρτυρα Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Γρηγορίου Ε’

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τη μνήμη του Ιερομάρτυρα Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Γρηγορίου Ε’ Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 ετών από τον μαρτυρικό θάνατο του Ιερομάρτυρα Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Γρηγορίου Ε’, σήμερα, χοροστάτησε κατά τη Θεία Λειτουργία, στον Πατριαρχικό Ναό, και ανέγνωσε την ευχή των κολλύβων, τα οποία «προετέθησαν εις τιμήν και μνήμην» […]