19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μεξικό: Τεράστια τρύπα «κατάπιε» στρέμματα γεωργικής γης

Ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους της αγροτικής περιοχής Σάντα Μαρία Ζακατέπεκ της πολιτείας Πουέμπλα, στο Μεξικό, μια μεγάλη τρύπα η οποία δημιουργήθηκε στο έδαφος.

Η τρύπα, γεμάτη με νερό, φαίνεται να μεγαλώνει σε καθημερινή βάση. Οι Αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι.

Μάλιστα, εφόσον δεν σταματήσει να μεγαλώνει, η τρύπα ενδέχεται να εξαφανίσει ένα κοντινό σπίτι, το οποίο εκκενώθηκε ήδη.

Περισσότερα Άρθρα

Μεγάλη φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας – Εκκενώνονται οικισμοί και μοναστήρι

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή του Αγίου Βλάση Σοφικού στην Κορινθία. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα στην περιοχή του Αγίου Βλάση Σοφικού στην Κορινθία. Ισχυρή δύναμη 43 πυροσβεστών με 15 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, τέσσερα ελικόπτερα και τρία αεροπλάνα έσπευσαν στην περιοχή και ρίχτηκαν στη μάχη της […]

Σακάτεψε στο ξύλο την κοπέλα του στις διακοπές επειδή δεν του είπε καλημέρα

Ανάστατη η Σκόπελος από το άγριο επεισόδιο που έστειλε το ζευγάρι στο αστυνομικό τμήμα. Πώς ξεκίνησε να ανεβαίνει το θερμόμετρο της έντασης… Άσχημη τροπή έλαβαν οι καλοκαιρινές διακοπές για ένα ζευγάρι νεαρών στη Σκόπελο. Ο 27χρονος και η 25χρονη έφτασαν στο νησί για να ξεκουραστούν λίγες ημέρες, αλλά οι καβγάδες τους κατέληξαν στο… αστυνομικό τμήμα […]