13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 3 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Η λογική σας είναι για ακόμη μια φορά κόντρα στα συναισθήματά σας, και μάλλον έχετε διάθεση να κάνετε ένα διάλειμμα από όλα. Μια ιδιαίτερη εξομολόγηση θα ανατρέψει τα πλάνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Νεότερα έρχονται από τον πρώην σας, που έχει πια ξεκαθαρίσει την καθημερινότητά του από τρίτα θέματα και καταστάσεις και τώρα μπορεί να σας κάνει συγκεκριμένες προτάσεις συμπόρευσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ζητήματα που μέχρι τώρα σας χώριζαν από τον άνθρωπο που θέλετε θα βρουν τη διέξοδό τους. Οι πρωτοβουλίες της άλλης πλευράς σίγουρα θα σας συγκινήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μπορεί να έχετε μεγάλη ανασφάλεια με όλα αυτά που κάνει αυτός που αγαπάτε, αλλά από τα μέσα του μήνα όλα θα ισορροπήσουν. Εσείς κοιτάξτε να μην αναμοχλεύσετε τα παλιά.

 ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Εσείς είστε αυτοί που κρατάτε τα σκήπτρα των εξελίξεων, σε εργασία, ερωτική ζωή, αλλά και επανασυνδέσεις. Τίποτα δεν θα σας εκπλήξει, καθώς το ένστικτό σας σας δείχνει κατά πού πρέπει να κινηθείτε πλέον.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, εσείς θα βρεθείτε στο απόλυτο επίκεντρο των γεγονότων, όπου και θα καταφέρετε να λήξετε εκκρεμότητες με αυτόν που αγαπάτε. Τα οικονομικά σας θα δουν φως!

 ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Κρατήστε αποστάσεις από άτομα και ιστορίες που δεν έχουν κάτι αξιόλογο να σας προσφέρουν. Ισως και κάπως έτσι να ξεφύγετε από φαύλους κύκλους που μόνο σας καθυστερούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Πολλά αυτά που θέλει άμεσα το συντροφικό σας έτερο να συζητήσει για τα επόμενά σας βήματα. Παρεξηγήσεις, εντάσεις και λάθος δράσεις θα προσπεραστούν. Ελπίδες ακόμη και για τους χωρισμένους.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μπορεί η καρδιά σας να είναι μπερδεμένη, αλλά το μυαλό σας ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να πράξει, έτσι ώστε στο τέλος να υπάρξει μια ποιοτική επανασύνδεση και χωρίς κάποιος να πληγωθεί.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Νέες και ευχάριστες καταστάσεις έχετε τώρα να διαχειριστείτε στα αισθηματικά σας. Αυτό είναι κάτι που σας δίνει και τη δυναμική για να κλείσετε τις πόρτες και τις όποιες δυσκολίες με το παρελθόν σας.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Καινούργια και παλιά πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και εσείς σίγουρα θα βρεθείτε πάνω σε σταυροδρόμια για να δώσετε τις αληθινές σας απαντήσεις. Πιθανόν κάποια μαντάτα από τα παλιά να σας αναστατώσουν.

 ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Εσείς είστε η μοναδική επιλογή του συντρόφου σας. Μπορεί να έχουν υπάρξει κάποιες λάθος καταστάσεις, αλλά όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι θα το περάσετε καλά.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Στο Hall of Fame της FIBA ο Γιαννάκης

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα εισαχθεί στο Hall of Fame της FIBA με την τάξη του 2021. Πρόκειται για τη μέγιστη τιμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για το ελληνικό μπάσκετ. Όπως ανακοινώθηκε στην ίδια τάξη βρίσκονται ο Ιταλός προπονητής, Έτορε Μεσίνα, ο Σοβιετικός Σεργκέι Ταρακάνοφ, o Γερμανός πρώην ΝΒΑερ Ντέτλεφ Σρεμπφ και ο Τσακ […]

Φάρμα: Η Παναγιώταρου τα πέταξε όλα για να κάνει μπάνιο – Μυθική ατάκα από τον Ιατρόπουλο

«Αναστάτωση» προκλήθηκε στους άνδρες της Φάρμας με το πρώτο μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Στη “Φάρμα” μπήκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την προηγούμενη βδομάδα και προκάλεσε ήδη αίσθηση με την παρουσία της. Μάλιστα, σε απόσπασμα που προέβαλε η εκπομπή “Πρωινό” την Τρίτη (11/05), είδαμε την γνωστή Instagrammer και πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” να κάνει το […]