14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Προμήθεια νέου απορριμματοφόρου στον Δήμο Ερμιονίδας

Ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο προστέθηκε στο στόλο οχημάτων του Δήμου Ερμιονίδας. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την διαδικασία αναβάθμισης των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων, με ξεκάθαρο στόχο και προτεραιότητα, μια καθαρή περιοχή με σεβασμό στις περιβαλλοντικές ευαισθησίες των πολιτών.

Το νέο απορριμματοφόρο έρχεται να εκσυγχρονίσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας, που τα τελευταία χρόνια εξοπλίζεται με νέα οχήματα (απορριμματοφόρα, σάρωθρα, φορτηγά κ.α.) πλήρως σύγχρονα και λειτουργικά, έτοιμα να βοηθήσουν τους εργαζομένους να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες του Δήμου.

Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι με την προσθήκη ενεργειακά νέων αποδοτικών οχημάτων ο Δήμος Ερμιονίδας, εκτός από την προστασία του Περιβάλλοντος, προχωρά και σε μια σημαντική εξοικονόμηση πόρων, καθώς αρκετά από τα παλιά οχήματα καθίστανται συχνά μη λειτουργικά, η επισκευή τους είναι αρκετά πιο δαπανηρή, ενώ και η κατανάλωση καυσίμων είναι σημαντικά πιο αυξημένη.

Κατά τη διάρκεια της παραλαβής του νέου απορριμματοφόρου, εργαζόμενοι του Δήμου ενημερώθηκαν πλήρως για τον τρόπο οδήγησης και λειτουργίας του κι άκουσαν προσεκτικά τις οδηγίες και τις λεπτομέρειες πλοήγησης του.

Περισσότερα Άρθρα

Ναύπλιο:« Άγχος Στρες και Τρόποι Αντιμετώπισης» στην Ευαγγελίστρια

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, διοργάνωσε εκδήλωση την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού με Ομιλήτρια την Δενδραλίδη Λίνα, Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια(BSc., MSc.), Πτυχιούχο Παντείου Παν/μίου, Master Γνωσιακή Επιστήμη, Μέλος Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων με θέμα : « Άγχος Στρες και Τρόποι Αντιμετώπισης» Η Λίνα Δενδραλίδη είναι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, απόφοιτη Ψυχολογίας του […]

Νεότερη ενημέρωση για την οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα

Τέσσερα άτομα βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους το βράδυ της Τετάρτης στην Ανδραβίδα σε μία ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει του πανελλήνιο. Πατέρας, μάνα και τα δύο παιδιά ηλικίας 1 και 2 ετών βρέθηκαν άγρια δολοφονημένα, από τον 10χρονο γιο της γυναίκας, παιδί από τον πρώτο της γάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 10χρονο παιδί επέστρεψε […]