12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δικαιώνει τον Παναγιώτη Νίκα για τη υγεία στην Αργολίδα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,  στη διάρκεια του συνεδρίου «Το Σύστημα Υγείας στην COVID-19 και στη μετά-COVID-19 εποχή» το οποίο διοργάνωσαν η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και η ιστοσελίδα ygeiamou.gr, μίλησε για το σύστημα υγείας και πώς είναι στην πατρίδα μας.

Επεσήμανε σε κάποιο σημείο κάτι το οποίο έχει σχέση με τις τοπικές κοινωνίες και δεν σταματάει να επισημαίνει ο Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας.

Είπε ο Πρωθυπουργός συγκεκριμένα: «Είναι αδιανόητο σήμερα να έχουμε -και δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλές περιοχές της χώρας- δύο νοσοκομεία σε απόσταση 20, 30 χιλιομέτρων και τα δύο νοσοκομεία να αποδεικνύεται τελικά ότι είναι προβληματικά. Και κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεπεράσουμε αυτούς τους τοπικισμούς και αυτές τις αναχρονιστικές αντιλήψεις, να σχεδιάσουμε έναν ορθολογικό χάρτη υγείας, να μετατρέψουμε νοσηλευτικές μονάδες σε μονάδες που μπορεί να παρέχουν άλλες υπηρεσίες, π.χ. παρηγορητική φροντίδα, αλλά να εξορθολογήσουμε επιτέλους τον νοσοκομειακό χάρτη της χώρας.»

Σαν να αναφερόταν στην περίπτωση του Άργους και του Ναυπλίου.

Πόσες και πόσες φορές δεν έχει τονίσει κάτι σχετικό ο Παναγιώτης Νίκας;

Περισσότερα Άρθρα

Συλλήψεις σε Κορινθία και Λακωνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (2.2.2021) το μεσημέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήμα Ξυλοκάστρου, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για κλοπή και αντίσταση. Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (2.2.2021) το μεσημέρι, […]

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο που από το μεσημέρι θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, στη συνέχεια μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και προς το βράδυ θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 […]