17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Δωρεάν Προβολή Τοπικών Αρκαδικών Προϊόντων στην Κίνα

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Αρκαδικών Προϊόντων (τροφίμων και ποτών), προσκαλεί τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας που παράγουν Τρόφιμα και Ποτά, να συμμετέχουν Δωρεάν, κάτω από την ομπρέλα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας,  σε συνεργασία με τον Κινεζικό Ελληνικό Σύνδεσμο Οικονομικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (CHAECD) στο Διεθνές Φόρουμ«EcoForumGlobal (EFG) 2021» 9-10 Ιουλίου στην Γκουιγιάνγκ, Κίνα.

Πρόκειται για τη συνεργασία, που έχει ήδη ανακοινώσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας το προηγούμενο διάστημα, η οποία παίρνει σάρκα και οστά πριν από την υπογραφή της αδελφοποίησης με το αντίστοιχο ομόλογό του, της Γκουιγιάνγκ που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουλίου.

Η «EcoForumGlobal» αποτελεί έναν από τα κορυφαίους θεσμούς για την πράσινη ενέργεια με τη συμμετοχή κυβερνητικών και επιχειρηματικών εκπροσώπων της Κίνας και διεθνών οργανώσεων.

Με γνώμονα την προβολή και παρουσίασή παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, έως την Παρασκευή 4 Ιουνίου και ώρα 13:00 στο email: press@arcadianet.gr ή στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 (εργάσιμες μέρες και ώρες: 8-3) για τα προϊόντα – δείγματα που θέλουν να αποστείλουν (κωδικούς, συσκευασία κ.α)  προκειμένου να τους  ενημερώσουμε για τις προδιαγραφές, πιστοποιητικά και τον τρόπο αποστολής τους.  Σημειώνεται ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις νωπών και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η μεταφορά και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μόνο τα έξοδα, εσωτερικής μεταφοράς, από την έδρα τους σε ειδικό χώρο στην Αθήνα, καλύπτονται από τις επιχειρήσεις.

Περισσότερα Άρθρα

Τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών στην Τρίπολη

Η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της ΣΤ΄ ΕΣΣΟ 2018 έγινε σήμερα στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη. Παρευρέθηκε μεταξύ των άλλων και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Μεταφορική εταιρεία ζητάει οδηγούς με δίπλωμα κατηγορίας Γ’ και Ε’ για μόνιμη εργασία

Η μεταφορική εταιρεία “Μαυραγάνης Διαμεταφορική Ε.Ε.” αναζητά οδηγούς με δίπλωμα κατηγορίας Γ’ και Ε’ για μόνιμη εργασία, πλήρη απασχόληση και ικανοποιητικό μισθό. Επιθυμητή προϋπηρεσία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ: 6932338837, 2114119500 και στο email: mavraganis1964@gmail.com