18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνδρομή προς την Αστυνομία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, εντάχθηκε στο ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020, η αναβάθμιση ενδοπεριφερειακών οδικών συνδέσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, με δικαιούχο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, προϋπολογισμού 750.000 ευρώ.

Αφορά στην προμήθεια αστυνομικού εξοπλισμού για την αύξηση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σ’ αυτή περιλαμβάνονται 25 αστυνομικά αυτοκίνητα και ισάριθμοι ασύρματοι πομποδέκτες αυτοκινήτων, 8 αλκοολόμετρα και άλλα τόσα φορητά ραντάρ ελέγχου ταχύτητας.

Περισσότερα Άρθρα

Γιατί, ρε μάγκες, δεν κρατικοποιήσατε τους εθνικούς δρόμους;

Γράφει ο Δημήτρης Καμπουράκης Ειλικρινά δεν πίστευα στ’ αυτιά μου όταν το άκουσα. «Η κυβέρνηση έκλεισε με δική της απόφαση την εθνική οδό, για να μην πληρώσει πρόστιμο η εταιρεία που διαχειρίζεται τον δρόμο όταν θα εγκλωβίζονταν αυτοκίνητα στα χιόνια του ή αν θα τον έκλεινε με δική της απόφαση». Ω απύθμενη αντιπολιτευτική γελοιότητα, ω […]

Οι πόρτες των σχολείων άνοιξαν ξανά και ο Δήμος Ναυπλιέων έχει φροντίσει για όλα όσα απαιτούνται

Σήμερα,  Δευτέρα 18/05 άνοιξαν πάλι οι πόρτες των σχολείων για τους μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου και όλων των τάξεων του Γυμνασίου . Ο Δήμος Ναυπλιέων και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή έχουν φροντίσει για όλα όσα απαιτούνται όσον αφορά την καθαριότητα και τα μέτρα προστασίας από τον covid-19 . Σε στενή συνεργασία με τον […]