26 °C Argos, GR
28 Μαΐου 2022

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.ΕΣ.Π. στην Κορώνη

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) πραγματοποίησε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της στην Κορώνη Μεσσηνίας στις 29 & 30 Μαΐου 2021.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν πολιτικοί και παραγωγικοί φορείς, μεταξύ των οποίων: ο τ. υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης, ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Δ.Ε. Κορώνης Δημήτρης Σιψάς, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Διονύσης Αγγελόπουλος, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κοινωνία σε Κίνηση Ηλίας Κανάκης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Αθανάσιος Πετράκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Ευάγγελος Ξυγκώρος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορώνης Μαρία Βαγγελινού – Γιαλλέλη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτριος Τερζής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Παρασκευάς Παπασταθόπουλος και ο αντιπρόσωπος της Ο.Ε.ΕΣ.Π. από τον Εμπορικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Γαργαλιάνων Φώτης Παναγιωτόπουλος.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, τέθηκαν επί τάπητος θέματα ύψιστης σημασίας για τους κατοίκους της πόλης της Κορώνης ενώ κατατέθηκαν προτάσεις και ιδέες για το άμεσο μέλλον και την οικονομική ανάκαμψη όλου του επιχειρηματικού κόσμου. Επίσης, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.ΕΣ.Π. αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Κορώνης σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και ενίσχυσή του με ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και για την εκεί δημιουργία και στελέχωση σταθμού ΕΚΑΒ, προκειμένου να υπάρξει υψηλής ποιότητας φροντίδα υγείας για τους κατοίκους, τους παραθεριστές αλλά και τους επισκέπτες. Επίσης, ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, ο νέος πτωχευτικός κώδικας και τα προβλήματα που θα προκύψουν από σήμερα (έναρξη πλειστηριασμών), η επιτακτική ανάγκη να κατοχυρωθεί νομοθετικά η Κυριακάτικη αργία, ενώ για ακόμα μια φορά επισημάνθηκαν τα μέτρα που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση και χρήζουν άμεσης υλοποίησης.

[hfe_template id='397365']

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαγενάς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν. Τέλος, ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Κορώνης Παναγιώτη Μαργιάννη καθώς και όλο το Δ.Σ. του για την φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία τους για την πραγματοποίηση των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου και δήλωσαν αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειές τους.

Εκ της Ομοσπονδίας

Περισσότερα Άρθρα

Εμβολιασμοί: Ποιες περιφέρειες έχουν τα πρωτεία – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, παρουσίασε τους πίνακες με την εμβολιαστική κάλυψη ανά περιφέρεια και τόνισε ότι είναι παντού διαθέσιμα και εμβόλια και ραντεβού. Η περιφέρεια που κατέχει τα πρωτεία στους εμβολιασμούς με την πρώτη δόση είναι τα Ιόνια Νησιά με 55% του πληθυσμού και ακολουθεί το Νότιο Αιγαίο με 52% και […]

Έφυγε από τη ζωή η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου, Μάγια Λυμπεροπούλου…

“Δεν θα την ξεχάσω ποτέ στο Νεκροταφείο αυτοκινήτων που την πρωτοείδα. Είχα τη χαρά να τη γνωρίσω και να παίξω μαζί της στο Λαϊκό Πειραματικό θέατρο του Λεωνίδα Τριβιζά. Μετά με σκηνοθέτησε στη Γυναίκα της Ζάκυθος, στη μικρή Επίδαυρο, και επίσης έπαιξε τη μητέρα μου στον Καβάφη του Γιάννη Σμαραγδή. Μια σπουδαία ηθοποιός, μια πανέμορφη […]

Follow by Email