2 °C Argos, GR
22 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 30 Μαΐου

Από τις 02/06 και μέχρι τις 27/06 η Αφροδίτη θα εγκατασταθεί στον Καρκίνο. Οι αισθηματικές σχέσεις σε όλες τις μορφές τους θα κάνουν το επόμενο βήμα που θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Το θετικό αυτό διάσημα θα ενεργοποιήσει και τον τομέα των οικονομικών, εργασιακών, σπουδών.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αισθηματικές ανατροπές

Eχετε την τύχη στο πλευρό σας και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει στην πόρτα σας όλα αυτά που επιθυμείτε. Για αρχή, θα στρώσουν οι επικοινωνίες και θα πολλαπλασιαστούν οι συναντήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Άσχημη κατάσταση

Πιθανόν οι τελευταίες μέρες του Μαΐου να σας βρίσκουν σε άσχημη κατάσταση μέσα στον δεσμό σας. Ο,τι και όποιος και να φταίει μη δώσετε παραπάνω συνέχεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αλλαγές

Μπορεί να έχετε περάσει δύσκολα αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά αυτό από την ερχόμενη εβδομάδα αλλάζει, μέσα από καταστάσεις που θα σας σταθεροποιήσουν οικονομικά και εργασιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Επικοινωνίες

Μέσα από πολλά που κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και την έντονη κοινωνική ζωή, θα βρεθείτε με έναν νέο και ποιοτικό έρωτα που θα σας σβήσει ό,τι πόνο έχετε στην καρδιά σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ευκαιρίες

Δεν θα πρέπει να έχετε καμία ενοχή και βάρος για όλα αυτά που γίνονται μέσα στη σχέση σας. Σίγουρα έχετε δίκιο να παραπονιέστε, αλλά μάλλον έχει έρθει η ώρα να πείτε και τις δικές σας τελικές προτάσεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Προτάσεις

Η θέση σας και η άποψη για την πορεία της σχέσης σας έχουν ταυτιστεί πια με τις προτάσεις του ανθρώπου σας, που μέσα στον Ιούνιο θα σας εκπλήξει μέσα από τις πράξεις του.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Σημάδια

Η καρδιά σας ακόμη έχει τα σημάδια του πόνου από την αδικία, ίσως και τον χωρισμό που έχει συντελεστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό αλλάζει εντός των επόμενων 2 εβδομάδων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Φιλία

Εχετε κρυφή έννοια, που κάτω από την εικόνα μιας φιλίας ή ενός συνεργάτη, κρατά σαν κάτι απωθημένο-πολύτιμο μέσα στην καρδιά του. Ισως και η διαίσθησή σας να το έχει πιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Υποστήριξη

Είστε υπό μεγάλη αστρολογική εύνοια και αυτό θα αποδοθεί σε εσάς τους αδέσμευτους μέσα από καινούργια γνωριμία που θα είναι ο μόνιμος πλέον σύντροφός σας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Πράξεις

Θα αντιληφθείτε μέσα από τις πράξεις του ανθρώπου σας μια επανατοποθέτηση των αισθημάτων του αλλά και την αληθινή του διάθεση για να πάτε τη σχέση σας σε κάτι πιο σοβαρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Συγκατοίκηση, γάμος

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που θα πρέπει πρώτα, από την πλευρά του, ο σύντροφός σας να λύσει και σε δεύτερο στάδιο να κάνετε πιο αναλυτικές κουβέντες για το κοινό σας μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Επανένωση

Πολλά τα ερωτευμένα μάτια που έχουν πέσει πάνω σας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κάποιος θα σας πλησιάσει και θα σας κάνει προτάσεις που θα ανοίξουν μια καινούργια σελίδα στη ζωή σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 25 Σεπτεμβρίου

Σαν σήμερα 25 Σεπτεμβρίου συνέβησαν τα εξής: 1690 Εκδίδεται η πρώτη εφημερίδα των ΗΠΑ, η «Publick Occurrences Both Foreign and Domestick». Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. 1818 Πραγματοποιείται η πρώτη μετάγγιση ανθρώπινου αίματος, στο νοσοκομείο Guy Hospital του Λονδίνου. 1915 Στην τρίτη μάχη της Αρτουά χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά δηλητηριώδη […]

Follow by Email