22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα – Εκκενώνεται προληπτικά η περιοχή

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε, πριν λίγη ώρα, στην Κερατέα.

192066579_223686985921007_3942445387182106533_n
Η περιοχή που έχει ξεσπάσει η φωτιά

 

Η πυρκαγιά, για την οποία ακόμα δεν υπάρχει εικόνα για το πώς ξεκίνησε, βρίσκεται πολύ κοντά σε σπίτια, περίπου 10 μέτρα μακριά, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να δίνουν “μάχη” για να μην καούν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης του οικισμού Ρουμουντί και απομακρύνθηκαν 10-15 άτομα.

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς μιλώντας στο enikos.gr είπε ότι η φωτιά είναι στον δρόμο Λαυρίου – Κερατέας, στον οικισμό Ρουμουντί. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος “είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε να μην καούν σπίτι, καθώς η φωτιά είναι μόλις 10 μέτρα μακριά. Είναι πολύ στενοί δρόμοι και πευκόφυτη περιοχή και αυτό δυσχεραίνει την κατάσταση και το έργο των πυροσβεστών”.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, “είμαστε σε ετοιμότητα αν χρειαστεί να γίνει εκκένωση. Έχουμε ενημερώσει και απομακρύνει ορισμένα άτομα”.

Περισσότερα Άρθρα

Επαναλειτουργούν οι Ακαδημίες της Γυμναστικής Ένωσης Αργολίδας (ΓΕΑ)

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου και ώρα 6μ.μ. στο ΔΑΚ Ναυπλίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η Ακαδημία της ΓΈΑ με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα (αποστάσεις κλπ). Ημέρες λειτουργίας: Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 6 – 7 μ.μ. Το Δ.Σ της ΓΕΑ

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Τοπικές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές, αναμένονται στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και ενδεχομένως στη Βόρεια Ελλάδα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 21 βαθμούς, […]