18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σε Σχοινοχώρι, Κουτσοπόδι και Φίχτια ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος

Το Σχοινοχώρι, το Κουτσοπόδι και τα Φίχτια επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, συνοδευόμενος από τον βουλευτής Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο και στελέχη της Υπηρεσίας Αγροτικής Οικονομίας της ΠΕ Αργολίδας.

Ο κύριος Λυκουρέντζος είχε σειρά επαφών με αγρότες που επλήγησαν από τις ζημιές του Απριλίου, ενώ επισκέφθηκε συνεταιρισμούς και ομάδες αγροτών για να ακούσει τα προβλήματα τους, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ΕΛΓΑ.

Ακολουθεί σύσκεψη στην ΠΕ Αργολίδας όπου ο κύριος Λυκουρέντζος θα αναφέρει και τις προτάσεις του για λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Αργολίδας.

Περισσότερα Άρθρα

Αγγελοπούλου: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν χρεοκόπησαν την Ελλάδα – Άφησα 135 εκατομμύρια στον Καραμανλή

«Η υπόθεση αυτή είναι τόσο μεγάλη που μας ξεπερνάει», είπε η επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, προσθέτοντας ότι «τους θέλουμε όλους μέσα, μικρούς μεγάλους». Ο σκοπός της γιορτής, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ δεν είναι μια παρέλαση, αλλά να […]

Διεθνολογικές Συναντήσεις Ναυπλίου

Στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2022, στον ιστορικό χώρο του «Βουλευτικού» και στο Fougaro Artcenter, θα λάβει χώρα η 17η Περίοδος των «Διεθνολογικών Συναντήσεων Ναυπλίου»/“Nafplion International Law Conference” Rencontres de Droit International, η καθιερωμένη από το 2005 Ετήσια Συνάντηση της διεθνολογικής ακαδημαϊκής -και όχι μόνο- κοινότητας στ’ Ανάπλι. Ένας θεσμός σε ένα ξεχωριστό τόπο συνάντησης, προβληματισμού και […]