19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συλλυπητήρια Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τον Νίκο Μάμαλη

Ο Νίκος Μάμαλης, ένας δραστήριος άνθρωπος, μια μεγάλη προσωπικότητα, μας αποχαιρέτησε αφήνοντας μια τεράστια παρακαταθήκη στην επιμελητηριακή και επιχειρηματική κοινότητα και ένα μεγάλο κενό στις καρδιές μας.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του αγαπημένου φίλου και συνάδελφου Νίκου, ένα από τα σημαντικότερα ιδρυτικά μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με έντονη δραστηριότητα προσφέροντας ανιδιοτελώς στην κοινωνία και την επιχειρηματικότητα.

Περισσότερα Άρθρα

Συμβάσεις για έργα 850.000 ευρώ υπέγραψε στο Ναύπλιο ο Παναγιώτης Νίκας

Συμβάσεις έργων στην Αργολίδα συνολικού προϋπολογισμού 850.776,13 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι της Τρίτης 19 Οκτωβρίου, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στο Ναύπλιο. Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης -ο οποίος είχε συνεργασία και με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο, ο οποίος τον ενημέρωσε για την εξέλιξη των υλοποιούμενων έργων- υπέγραψε συμβάσεις που αφορούν […]