19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Netflix – La Casa De Papel: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε (vid)

Το Netflix δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο και δίνει το έναυσμα για την τελευταία σεζόν του La Casa De Papel.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Netflix δίνει το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση του μεγάλου φινάλε.

H σειρά του Netflix «La Casa de Papel», που έχει γράψει την δική της ιστορία στην τηλεόραση, ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα για τον τελευταίο κύκλο και όλα πλέον είναι έτοιμα για το μεγάλο φινάλε.

Ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος της πολύ πετυχημένης σειράς, όπως αποκάλυψε το Netflix θα έρθει σε δύο μέρη!

Το πρώτο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ για το δεύτερο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Δείτε το σχετικό trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix.

Το σχόλιο που το συνοδεύει, τα λέει όλα: «Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μία ληστεία. Αυτό είναι πόλεμος».

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Το προσωπικό του Twitter κλήθηκε να εργάζεται από το σπίτι λόγω κορονοϊού

Το Twitter κάλεσε σήμερα το προσωπικό του να εργάζεται από το σπίτι σε μια προσπάθεια να περιορίσει την εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού. Ο ιός εξαπλώθηκε σε όλον τον κόσμο από το τέλος του περασμένου χρόνου που εμφανίστηκε στην κεντρική Κίνα και έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 4.600 ανθρώπους, ενώ πάνω από 126.000 […]

Κυριάκος Μητσοτάκης για τις φωτιές: ”Ζητώ συγγνώμη για τις όποιες αδυναμίες”

Συγγνώμη ζήτησε πριν λίγο ο Έλληνας Πρωθυπουργός στο διάγγελμά του. Αναλυτικά όσα είπε ο πρωθυπουργός ”Οι τελευταίες ημέρες ήταν από τις πιο δύσκολες για την πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες. Δώσαμε, και ακόμη δίνουμε, τη μάχη με όλες μας τις δυνάμεις. Αλλά αντιμετωπίζουμε μία φυσική καταστροφή πρωτόγνωρων διαστάσεων: σε λίγες μέρες ξέσπασαν 586 πυρκαγιές σε […]