19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στην Σπάρτη σήμερα ο περιφερειάρχης, στην Καλαμάτα αύριο

Στην υπογραφή συμβάσεων έργων θα προβεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, αύριο Τρίτη 25 Μαΐου, στις 8 το βράδυ.

Ο περιφερειάρχης, κατά την παρουσία του στην Καλαμάτα, θα αναφερθεί επίσης στην επίσκεψη και στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, τις προηγούμενες ημέρες.

Εξ άλλου, σήμερα Δευτέρα 24 Μαΐου, στις 3 το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης θα επισκεφθεί το Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, στην Σπάρτη για σειρά συναντήσεων και υπογραφών.

Περισσότερα Άρθρα

Κλείνουν λόγω κορονοϊού τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Νέα επεισόδια στον Έβρο: Πληροφορίες για τραυματισμό αστυνομικού

Νέα επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου μεταξύ των μεταναστών και της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί και στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο.

Γ. Γαβρήλος: Επίσκεψη στο ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου

Κατά την επίσκεψή του στο ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζήτησε με τα μέλη του ΔΣ τα προβλήματα άρδευσης της ευρύτερης περιοχής Κουτσοποδίου- Μοναστηρακίου- Φιχτύων- Μυκηνών-Σχοινοχωρίου- Μπόρσας, ενώ είχε επίσης την ευκαιρία να επισκεφτεί το αντλιοστάσιο και τη δεξαμενή του έργου άρδευσης. Όπως προέκυψε από τη συζήτηση τα προβλήματα στη λειτουργία του υπάρχοντος έργου […]