18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στο Τολό εκδήλωση για τον αλιευτικό τουρισμό

Συνεχίστηκε στο Τολό η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον αλιευτικό τουρισμό που διοργανώνουν στην Αργολίδα η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα.

Μίλησε ο Γιώργος Λουρδής συνιδρυτής και συνεργάτης του Fishing Trips με θέμα “Η ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα”, η Χριστίνα Καλαθά διευθύντρια του Ενδιάμεσου Φορεά Αλιείας του Δικτύου Συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής με θέμα “Αλιευτικός τουρισμός, εναλλακτικός τουρισμός, εναλλακτικό εισόδημα» και ο Αναστάσιος Λαδάς της Poros Fishing Trips με θέμα “Μια βιωματική εμπειρία αλιευτικού τουρισμού”.

Στη συνέχεια, ο συνεργάτης της “Πάρνωνας” Α.Ε. Μαρίνης Γιώργος Κανελλόπουλος παρουσίασε το σχέδιο της 1ης Πρόσκλησης “Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτιών περιοχών” που δημοσιοποιείται στο πλαίσιο εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Αλιείας, Προτεραιότητα 4 του ΕΠΑΛΘ 2014 – 2020 (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού, από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα. Καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Τολό.

Οι συνεργασίες είναι ο μόνος δρόμος για να πετύχουμε. Η παρουσία των ανθρώπων του Τουρισμού μας και οι επιθυμία τους να δουλέψουν για αυτές τις εναλλακτικές μορφές οι οποίες προσθέτουν αξία στον τουριστικό προορισμό μας κάνει αισιόδοξους.»

Περισσότερα Άρθρα

Τα πιο ιδιαίτερα κοσμήματα – δώρα

Τα κοσμήματα είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας καθώς μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα της ημέρας και να κάνουν levelupακόμη και το πιο απλό outfit. Αποτελούν μια safeεπιλογή δώρου για γυναίκες όλων των ηλικιών, ωστόσο αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να κάνεις ένα μοναδικό δώρο στην μαμά, την αδελφή ή την […]

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 17.00 ώρα της 15.1.2019 έως 09.00 ώρα της 16.1.2019     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση  του Τελωνειακού Κώδικα και για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (15.1.2019) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα λαθραίου […]