17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καθαρισμός ρέματος στον Άγιο Δημήτριο

Το ρέμα στον Άγιο Δημήτριο εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους πυρκαγιάς και πλημμύρας για το χωριό και είναι άγνωστο πόσο διάστημα είχε να καθαριστεί.

Συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με μηχανήματα και χειριστές, σε  συνεργασία με τους ανθρώπους του Δήμου Επιδαύρου, την πρόεδρο Χριστίνα Κωστούρου και τον Δήμαρχο Τάσο Χρόνη, επιχείρησαν στην περιοχή παρά την εξαιρετικά δύσκολη πρόσβαση σε αρκετά σημεία.

Ο καθαρισμός του ρέματος πλησίον του χωριού αποδείχθηκε σύνθετη δουλειά καθώς την πρόσβαση εμπόδιζαν πηγάδια και υδραγωγεία που δυσκόλεψαν αρκετά τις εργασίες.

Οι χειριστές μας ωστόσο  απομάκρυναν φερτά υλικά και τους όγκους πρασίνου που είχαν κατακλύσει την περιοχή.

Αφουγκραζόμενοι  την αγωνία των κατοίκων η παρέμβαση αυτή στο Μετόχι πρόκειται να συνεχιστεί.

Ιωάννης Μαλτέζος

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Αργολίδας

Περισσότερα Άρθρα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

  Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Τρίτη 28 Απριλίου: για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν (40) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια, ως ακολούθως: (25) στην Αττική, (11) στην Κεντρική […]

Η απόφαση της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες κάνει την Ασημίνα να καταρρεύσει (video)

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι ανατρεπτικές. Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, καθώς πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα και οι ιστορίες. Μία εξ αυτών και η πιο βασική είναι η εγκυμοσύνη της Δρόσως και η συμφωνία με την Ασημίνα για το μωρό. Όλα, όμως, φαίνεται πως θα αλλάξουν, καθώς η […]