19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Το μήνυμα της Ιωάννας ένα χρόνο μετά

Ένα χρόνο ακριβώς μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την 35χρονη Έφη, η Ιωάννα συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της και να αποδεχτεί τη νέα ζωή της.

Η 34χρονη δηλώνει αποκλειστικά στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ότι συνεχίζει να πονά, όμως, βρίσκει τη δύναμη να το αντιμετωπίσει, χάρις στο κύμα αγάπης και συμπαράστασης του οποίου έγινε αποδέκτης.

«Ένα χρόνο μετά την επίθεση που μου στέρησε τη ζωή όπως την ήξερα, στέκομαι πιο δυνατή χάρη στην αγάπη της οικογένειάς μου και αυτή του κόσμου, που με βοηθά να ξεπερνώ τον πόνο που βιώνω. Ειλικρινά, δεν έχω τρόπο να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση και την ανθρωπιά σας. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς όλους εσάς στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Μιλώντας στην εκπομπή, η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Θριασίου, σημειώνει ότι η άτυχη κοπέλα θα πρέπει να ζει το υπόλοιπο της ζωής της με συγκεκριμένο τρόπο.

«Απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα και ιδιαίτερη προστασία. Η Ιωάννα έναν χρόνο μετά έχει παλέψει για τη ζωή της, έχει υποστεί 8 χειρουργεία και βγήκε νικήτρια».

Η κα Καλοφώνου τόνισε ότι έχει προοπτικές και για επιπλέον χειρουργεία στο μέλλον ώστε να βελτιώσει όσο είναι δυνατόν την εμφάνισή της, ωστόσο «θα φέρει πάντα τα σημάδια από αυτήν την επίθεση και σωματικά και ψυχικά».

«Σκοπός μας είναι να μπορέσει η Ιωάννα να ζήσει, όχι απλά να είναι ζωντανή, αλλά να είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας», κατέληξε η κα Καλοφώνου.

Περισσότερα Άρθρα

Ομάδες Γυναικών Ναυπλίου και Άργους: Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση στις 6 Μάη στο Ναύπλιο

Ομάδες Γυναικών Ναυπλίου και Άργους: Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση στις 6 Μάη στο Ναύπλιο Ομάδες Γυναικών Ναυπλίου και Άργους (μέλη της ΟΓΕ) Κάτω τα χέρια από το 8ωρο και την Κυριακάτικη αργία Ούτε βήμα πίσω από τις ανάγκες μας! Εργαζόμενες, μισθωτές και αυτοαπασχολούμενες της πόλης και του χωριού, άνεργες, φοιτήτριες και σπουδάστριες, νέες μητέρες, συνταξιούχοι, […]

Πολλές συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, σήμερα (29.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σιδερογροθιά  και μαχαίρι, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό […]