22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα στη Λακωνία

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα στη Λακωνία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, 53χρονος και ανήλικος, σε βάρος των  οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ κατηγορείται και 38χρονη ημεδαπή, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 8.3.2021 έως και την 12.5.2021, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, διέπραξαν συνολικά -6- περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε, ενώ η συνολική τους αξία ξεπερνά τα -1.900- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Περισσότερα Άρθρα

Η δικηγόρος Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη υποψήφια με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη, είμαι Πολωνή με ελληνική ιθαγένεια. Η μητέρα μου ήταν καθηγήτρια ιστορίας και ο πατέρας μου, καθηγητής φυσικομαθηματικός. Σπούδασα Νομική στην Πολωνία και στην Ιταλία. Το 2007 παντρεύτηκα τον αστυνομικό, Ναυπλιώτη Γεώργιο Κάτρη και έχουμε και μια κορούλα. Το 2009 αναγνώρισα το πτυχίο μου στον ΔΟΑΤΑΠ και πέρασα με επιτυχία όλες τις απαιτούμενες […]

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για έναν βρετανικής εμπνεύσεως εορτασμό, που καθιερώθηκε το 1992 από μία πρώην ανορεξική, την Μέρι Έβανς-Γιανγκ, επικεφαλής της αντιδιαιτικής καμπάνιας στη Μεγάλη Βρετανία και συγγραφέως του μπεστ σέλερ «Τα έχεις όλα, χωρίς να κάνεις δίαιτα». Μας καλεί να αποδεχθούμε το σώμα μας χωρίς […]