17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εντοπίστηκαν στην Θεσσαλονίκη οι δυο 13χρονες που είχαν εξαφανιστεί από το Βόλο

Εντοπίστηκαν στην Θεσσαλονίκη οι δυο 13χρονες που είχαν εξαφανιστεί από το Βόλο

Τέλος καλό όλα καλά για τις δυο 13χρονες οι οποίες εντοπίστηκαν στην Θεσσαλονίκη.

Οι δυο φίλες και συμμαθήτριες της Α’ Γυμνασίου βρέθηκαν σήμερα περίπου στις 8 το πρωί σε πυλωτή πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, οι οποίες ταξίδεψαν με τρένο, με τελικό προορισμό το σπίτι της γιαγιάς της μιας από τις δυο, όπως είπε η μια εκ αυτών ή κατά μια άλλη πληροφορία δήλωσαν ότι ήθελαν απλά να νιώσουν ελεύθερες.

Είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ενημερωθεί οι γονείς τους που μεταβαίνουν αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη για να τις παραλάβουν από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Τα δύο κορίτσια, που είναι φίλες από παιδιά, έφυγαν νωρίς χθες το πρωί από τα σπίτια τους και δεν επέστρεψαν το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι γονείς τους. Όπως διαπιστώθηκε, τα δύο παιδιά δεν πήγαν καν στο σχολείο, οι γονείς δεν μπόρεσαν να τα εντοπίσουν και το βράδυ πήγαν στην Αστυνομία και δήλωσαν την εξαφάνισή τους.

Περισσότερα Άρθρα

Η παράσταση “Βγάλε τον υπουργό απ’ την πρίζα” στο Άργος

11, 12 και 13 Απριλίου “Βγάλε τον υπουργό απ’ την πρίζα” σε σκηνοθεσία της Άννας Μόσχα Καμπόσου. Οι παραστάσεις από το Δημοτικό Θέατρο Άργους Μυκηνών συνεχίζονται στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος. Η θεατρική παράσταση είναι παραγωγή της ΚΕΔΑΜ. ώρα έναρξης 21:00 τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ Το θεατρικό έργο που έγραψε ο Eric Idle […]

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας ευχαριστεί την Euroins και τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας , ευχαριστεί θερμά τον Κωνσταντίνο Μάκαρη και την EUROINS για την ευγενική σας χορηγία που αφορά την επισκευή οχήματος της Ο.Π.Κ.Ε. η οποία μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές για την διασφάλιση της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών  στους συμπολίτες μας. Η προσφορά σας έρχεται να επιβεβαιώσει […]