19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση για τον αλιευτικό τουρισμό αύριο Παρασκευή στην Κοιλάδα Ερμιονίδας

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον αλιευτικό τουρισμό θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 21 Μαΐου στην Κοιλάδα της Ερμιονίδας.

Η εκδήλωση, που διοργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα και θα λάβει χώρα στο Valley Cafe.

Στο πλαίσιο της αυριανής εκδήλωσης θα μιλήσουν ο Γώργος Λουρδής συνιδρυτής και συνεργάτης του Fishing Trips με θέμα “Η ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα”, η Χριστίνα Καλαθά διευθύντρια του Ενδιάμεσου Φορεά Αλιείας του Δικτύου Συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής με θέμα “Αλιευτικός τουρισμός, εναλλακτικός τουρισμός, εναλλακτικό εισόδημα» και ο Αναστάσιος Λαδάς της Poros Fishing Trips με θέμα “Μια βιωματική εμπειρία αλιευτικού τουρισμού”. Στη συνέχεια, ο συνεργάτης της “Πάρνωνας” Α.Ε. Μαρίνης Γιώργος Κανελλόπουλος θα παρουσιάσει το σχέδιο της 1ης Πρόσκλησης “Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτιών περιοχών” που δημοσιοποιείται στο πλαίσιο εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Αλιείας, Προτεραιότητα 4 του ΕΠΑΛΘ 2014 – 2020 (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας).

Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, καθώς επίσης και ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

Περισσότερα Άρθρα

Φόρμα συμμετοχής στη Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στο Άργος

  Στη 2η συνάντηση (Τετάρτη 16 Ιανουαρίου) του Προέδρου της ΚΕΔΑΜ κ. Πέτρου Διολίτση με τους Προέδρους και Μέλη των συμβουλίων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων, των πολιτιστικών συλλόγων, φορέων και σωματείων, των χορευτικών, χορωδιακών και θεατρικών ομάδων, των café – bar του Δήμου Άργους Μυκηνών συζητήθηκε το θέμα της Μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης […]

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας: Δεν θα συμβιβαστούμε με τον μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ωμή παρέμβαση της κυβέρνησης και της εργοδοσίας σε ότι είχε απομείνει σε εργασιακά δικαιώματα. Στόχος των βιομηχάνων και του κράτους είναι να φορτώσουν στις πλάτες μας τη νέα καπιταλιστική οικονομική κρίση.  Με αφορμή την πανδημία, βρήκαν την ευκαιρία στα εκατοντάδες αντεργατικά μέτρα των προηγούμενων χρόνων, […]