19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Πουλάς: Επιστροφή των Λαϊκών Αγορών στην πλήρη κανονικότητα

 «Επιστροφή των Λαϊκών Αγορών στην πλήρη κανονικότητα»

 Το θέμα της επαναφοράς των Λαϊκών Αγορών σε πλήρη λειτουργία έφερε στη Βουλή ο Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε από κοινού με τον Μιχάλη Κατρίνη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Α. Γεωργιάδη

ΘΕΜΑ: Επιστροφή των Λαϊκών Αγορών στην πλήρη κανονικότητα

Σας καταθέτουμε έγγραφο των Ομοσπονδιών παραγωγών και πωλητών Λαϊκών Αγορών όλης της χώρας με το οποίο ζητούν την άρση του 50-50 και την επαναφορά της λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών σε πλήρη κανονικότητα.

Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο η απόφαση αυτή είναι απολύτως αναγκαία για την απρόσκοπτη διάθεση των ελληνικών προϊόντων με υψηλή ποιότητα και σε ελκυστικές τιμές στους Έλληνες Καταναλωτές, καθώς η λειτουργία 50-50 των Λαϊκών Αγορών οδηγεί την παραγωγική καλλιέργεια σε εξαφάνιση, τους παραγωγούς και επαγγελματίες σε οικονομική εξαθλίωση και τους καταναλωτές αντιμέτωπους με φαινόμενα ακρίβειας και αισχροκέρδειας.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Περισσότερα Άρθρα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το τέταρτο τεύχος της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ είναι στο τυπογραφείο, δείτε το πρωτοσέλιδο αυτής της εβδομάδας. Η Ιοκάστη και η τέχνη, ο  Βουλευτής Αργολίδας ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής, η υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας Ν.Δ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο ψυχολόγος Νίκος Σωτηρόπουλος, άρθρο του δημοσιογράφου Μηνά Αρτόπουλου, άρθρο και παραπολιτικά σχόλια της Σωτηρίας […]