17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άρση Βαρών: Με έξι αθλητές η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αναχωρεί την Παρασκευή (21/5) το πρώτο γκρουπ της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που διεξάγεται στο Ουζμπεκιστάν.

Μετά από 2 χρόνια αποχής, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να πατήσουν στα πλατό και να διεκδικήσουν καλά πλασαρίσματα.

Η χώρα μας θα συμμετάσχει με έξι αθλητές. Πιο συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι: Κωνσταντίνος Λαμπρίδης, Δημήτρης Τσιτλακίδης, Γιώργος Ιορδανίδης, Μαρία Καρδαρά, Έλενα Τζατζολλάρι και Νεφέλη Αντωνιάδου. Στην αποστολή θα ταξιδέψουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Χρήστος Τριφύλλης και Οδυσσέας Δήμας, ενώ αρχηγός αποστολής είναι η Άννα Στρούμπου.

Ο επικεφαλής Ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριφύλλης στις δηλώσεις του ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στη διοργάνωση και στο γεγονός ότι ξεκινάει το χτίσιμο της ομάδας που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2022 που θα γίνει στην Κρήτη.

«Αναχωρούμε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για το Ουζμπεκιστάν. Σε ακόμα μια διοργάνωση θα διεκδικήσουμε διακρίσεις και ανάλογα την ημέρα που θα βρεθούν κάποιοι αθλητές θα παλέψουμε για κάποια μετάλλια. Είναι οι πρώτοι αγώνες μετά από σχεδόν δύο χρόνια και όλοι περιμένουν με αγωνία» τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής και πρόσθεσε:

«Αυτοί οι Αγώνες σηματοδοτούν την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2022 που θα γίνει στην Ελλάδα. Αυτά τα παιδιά μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές που θα προκύψουν από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα συγκροτήσουν την εθνική ομάδα. Η διοργάνωση θα γίνει στην Ελλάδα και στόχος μας είναι να κάνουμε μια εντυπωσιακή πορεία».

Περισσότερα Άρθρα

Φωτιά σε πορτοκαλιές στο Λάλουκα

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν της 9 το βράδυ της Τετάρτης 4 Αυγούστου στην περιοχή του Λάλουκα στον Δήμο Άργους Μυκηνών. Η πυρκαγιά εντοπίσθηκε να καίει ξερά χόρτα μέσα σε αγροτική έκταση με εγκαταλειμμένες πορτοκαλιές. Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν οχήματα από την ΠΥ Άργους και την ΠΥ Ναυπλίου για την άμεση κατάσβεση της.   Φωτογραφία […]