17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη 20χρονος για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Συνελήφθη, χθες (18.5.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 20χρονος ημεδαπός.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για  παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, χθες (18.5.2021) το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον 20χρονο στον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Νομού Μεσσηνίας, να παραλαμβάνει δέμα, το οποίο περιείχε τρείς (3) ποσότητες κάνναβης (φούντα), συνολικού βάρους -2.160- γραμμαρίων και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε όχημα του 20χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε, σπρέι πιπεριού, ενώ στην κατοχή του, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης : Η πίσω πόρτα του κορονοϊού, ξανάφερε τα λεφτόδεντρα

Εγώ βλέπω μια κοινωνία, ελληνική και παγκόσμια, που όσο περνούν οι βδομάδες και οι μήνες, απαιτεί όλο και περισσότερο από το κράτος να πληρώνει τους πολίτες του οι οποίοι στην πλειοψηφία τους κάθονται δίχως να δουλεύουν. Γίνεται αυτό; Το γεγονός ότι οι πολίτες κάθονται όχι από δική τους επιλογή αλλά εξ αιτίας κάποιου εξωγενούς παράγοντα, […]

Δήλωση Ανδριανού για την απώλεια της Μαριέττας Γιαννάκου

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Μαριέττα Γιαννάκου τίμησε τον δημόσιο βίο από κάθε αξίωμα το οποίο υπηρέτησε. Πολιτικός με ακέραιο ήθος και οξυδέρκεια, με θάρρος της γνώμης και αποτελεσματικότητα, κέρδισε από πολύ νωρίς στη σταδιοδρομία της την σπάνια εκτίμηση πολιτικών φίλων και αντιπάλων. Οι πάντα πολύτιμες […]