17 °C Argos, GR
30 Μαρτίου 2024

Η ομάδα εθελοντών δυτών “We Dive We Clean” καθαρίζει το λιμάνι στην Αρχαία Επίδαυρο

Η ομάδα εθελοντών δυτών “We Dive We Clean” καθαρίζει το λιμάνι στην Αρχαία Επίδαυρο

Η ομάδα εθελοντών δυτών “We Dive We Clean” στα πλαίσια του προγράμματος για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος που υλοποιεί εδώ και 8 χρόνια σε διάφορα μέρη της Ελλάδος αυτήν την φορά θα βρεθεί στην Αρχαία Επίδαυρο με στόχο τον καθαρισμό του λιμανιού.

Η δράση με την ονομασία «Project ARCHAIA EPIDAVROS» διοργανώνεται από το καταδυτικό κέντρο Scuba Blue Dream Epidavros & με την υποστήριξη του Δήμου Επιδαύρου και θα γίνει στις 19.05.2021 από κλιμάκιο εθελοντών δυτών της ομάδας “We Dive We Clean” με πολυετή δραστηριότητα στους τομείς έρευνας θα επιδιώξει να απομακρύνει από τον βυθό όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο απορριμμάτων.

Περισσότερα Άρθρα

Ακυρώνονται τελικά οι εκδηλώσεις της ΚΕΔΑΜ

Μόλις μας ενημέρωσαν ότι ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΔΑΜ σύμφωνα με τα Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού COVID-19.

Eurovision 2021: Απόψε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού – Φαβορί και στοιχήματα

Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη (18/5) στις 22:00 ώρα Ελλάδας και δεκαέξι χώρες θα ανέβουν στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού. Δικαίωμα ψήφου έχουν αυτές οι χώρες μαζί με τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ολλανδία. Η εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού με το «El Diablo» θα εμφανιστεί στην 8η κατά σειρά θέση εκπροσωπώντας την Κύπρο […]