19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε γνωστή καφετέρια στην Κουρούτα – Καταστράφηκε ολοσχερώς

Στις φλόγες τυλίχθηκε καφετέρια στην περιοχή της Κουρούτας στην Αμαλιάδα. Στην κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Ο αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Χριπάτσιος σε δηλώσεις του στο ilialive.gr ανέφερε: “Περί τις τρεις το πρωί σημειώθηκε πυρκαγιά στο θερινό μαγαζί «Θάλασσα» στην Κουρούτα, ενημερωθήκαμε ως υπηρεσία από φύλακες εδώ γειτονικών μαγαζιών, ότι υπάρχει πυρκαγιά στο συγκεκριμένο κατάστημα. Από ότι φαίνεται η πυρκαγιά έχει ξεκινήσει από το εσωτερικό του καταστήματος χωρίς να φαίνονται ίχνη παραβίασης στο κατάστημα. Βέβαια εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική λόγω της φύσης των υλικών και λόγω των αποθηκευμένων τραπεζοκαθισμάτων και ψάθινων ομπρελών που υπήρχαν στον χώρο”.

“Κινδύνευσε άμεσα το γειτονικό σπίτι καθώς ήταν σε επαφή με το συγκεκριμένο κτίριο, το οποίο αποτρέψαμε να πάθει οποιαδήποτε ζημιά. Τα αίτια για την πυρκαγιά τώρα διερευνώνται, μας κινεί το ενδιαφέρον, ότι σημειώθηκε πολύ αργά τη νύχτα, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι. Το μαγαζί ήταν κλειστό, οπότε ξεκαθαρίζουμε ότι δεν ήταν και δεν αφορούσε κάποιο λάθος που είχε γίνει πρόσφατα. Δε γνωρίζω βέβαια αν κάποιος είχε κάνει πρόσφατα ενέργειες μέσα αν και φαίνεται εγκαταλελειμμένο από το φθινόπωρο που είχε κλείσει”, σημείωσε μεταξύ άλλων.

 

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: ilialive.gr

Περισσότερα Άρθρα

«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»: Οι πρώτοι 20 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 20 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, στον Δήμο Άργους Μυκηνών. Ακολουθούν τα ονόματα των υποψηφίων με αλφαβητική σειρά : 1.ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Συνταξιούχος υπάλληλος υπουργείου οικονομικών, Πρώην δήμαρχος Λυρκείας. 2.ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Φοροτεχνικός – Σύμβουλος Επιχειρήσεων– Επιχειρηματίας. 3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΔΕΣ Σωφρονιστικός Υπάλληλος, Πρώην Πρόεδρος […]

Πραγματοποιήθηκε στον ΔΑΝΑΟ η ομιλία της κ. Ιφιγένειας Παπαδημητρίου με θέμα: «Το πέρασμα στην εμμηνόπαυση»

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων ο ΔΑΝΑΟΣ πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία της κ. Ιφιγένειας Μ. Παπαδημητρίου, μαιευτήρα-γυναικολόγου ήδη επικουρικής ιατρού στην Μαιευτική Γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου Άργους με θέμα:«Το πέρασμα στην εμμηνόπαυση». Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό θέμα όχι μόνον από ιατρικής αλλά και από πλευράς ψυχολογικής και κοινωνικής συμπεριφοράς, ανέλυσε […]