20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνάντηση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου με τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Ελλάδα

Την επίσκεψη του Γεωργιανού Πρέσβη στην Ελλάδα David Dondua δέχθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος σήμερα, Δευτέρα 17 Μαΐου 2021.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία ξεκίνησε με την ανταλλαγή δώρων μεταξύ των δύο πλευρών, εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούσαν τις γενικότερες δυνατότητες νέων συνεργασιών σε πολιτιστικό και τουριστικό επίπεδο καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Επίσης ένα σημαντικό κομμάτι της συζήτησης επικεντρώθηκε στον τρόπο διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης καθώς και στους ιδιαίτερους δεσμούς φιλίας που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου μας και της Γεωργίας λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού μόνιμων κατοίκων, Γεωργιανής καταγωγής, που ζουν και εργάζονται στο δήμο μας.

Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους στο προσεχές διάστημα για να συζητήσουν εκτενώς ένα γενικότερο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων και της Γεωργίας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Παρέμβαση του Γιάννη Κελλάρη στο Πε.Συ. για την έγκριση προγράμματος «Τουριστικής προβολής της Περιφέρειας για το έτος 2024»

Στα χνάρια των προηγούμενων προγραμμάτων τουριστικής προβολής συνεχίζει και φέτος η περιφερειακή αρχή, να υπηρετεί την κερδοφορία των μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων, με διαφημιστικές καμπάνιες και προβολές που απέχουν πολύ από τις ανάγκες και τα συμφέροντα των μικρών επιχειρήσεων, των επαγγελματιών του κλάδου. Στον σχεδιασμό αυτό, απαξιώνονται παντελώς οι χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι, οι εργαζόμενοι με συμβάσεις «μαθητείας», […]

Μαζικές κινητοποιήσεις για την σωτηρία του Νοσοκομείου Ναυπλίου

Κινητοποιήσεις από μαθητές και εστιάτορες μέχρι και τον τελευταίο εργαζόμενο αποφάσισαν ο Δήμος Ναυπλιέων, οι σύλλογοι και οι φορείς του Νοσοκομείου Ναυπλίου, βλέποντας πως με το πέρασμα του καιρού η κατάσταση και οι ελλείψεις  ειδικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών διαρκώς και χειροτερεύουν. Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος «Το πείραμα με την ενιαία διοίκηση […]