17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εργασίες καθαριότητας στο Ναύπλιο  

Σε παρεμβάσεις καθαριότητας προχώρησαν από σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου οι Αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου σε περιοχές της πόλης του Ναυπλίου και συγκεκριμένα σε όλο το μήκος της Οδού Αιγίου και στον «Συνοικισμό». Οι εργασίες που πραγματοποιούνται αφορούν το κόψιμο χορταριών με χορτοκοπτικό μηχάνημα, συντήρηση πρασίνου, μάζεμα σκουπιδιών και ογκωδών αντικειμένων.

Οι γειτονιές της πόλης του Ναυπλίου ανανεώνονται και ομορφαίνουν. Η συμβολή των πολιτών σε αυτή την προσπάθεια είναι πολύ σημαντική. Προσέχουμε και διατηρούμε την πόλη μας καθαρή σαν να είναι το σπίτι μας.

Η Δημοτική Αρχή σε αγαστή συνεργασία με τις Αρμόδιες Υπηρεσίες υλοποιούν ένα καθημερινό σχέδιο δράσης για την βελτίωση και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Προσοχή – Έρχεται ο Ιανός στην Πελοπόννησο! Πότε θα χτυπήσει σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Μεσσηνία!

Συνεδρίασαν σήμερα όλα τα όργανα πολιτικής προστασίας με στόχο την αποφυγή προβλημάτων λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσεται από σήμερα το απόγευμα η Περιφέρεια Πελοποννήσου εν αναμονή της επέλασης του ακραίου καιρικού φαινομένου “Ιανού”, σύμφωνα με ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα. Η Μεσσηνία και η Αρκαδία κηρύσσονται από σήμερα στις […]

Δ. Καμπουράκης: Κάψτε τα έπιπλα σας στο τζάκι (μαζί με τις μπογιές)

Προσέξτε με τώρα διότι καμιά φορά αυτό το κράτος το πάει φιρί-φιρί να μας τρελάνει. Αν μπείτε στο πρόγραμμα «εξοικονομώ-Αυτονομώ» του υπουργείου περιβάλλοντος, θα δείτε ότι σας δίνουν επιδότηση να αντικαταστήσετε τον παλιό λέβητα του καλοριφέρ από πετρέλαιο σε καύση με πέλετς. Επίσης να μετατρέψετε το ανοικτό τζάκι του σπιτιού σας σε κλειστό ενεργειακό που […]