17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σύζυγος και ερωμένη αποζημιώθηκαν μετά τον θάνατο Ιταλού σε τροχαίο δυστύχημα

Μετά το θάνατο ενός Ιταλού σε τροχαίο δυστύχημα, τόσο η σύζυγός του όσο και η ερωμένη του αποζημιώθηκαν από την ασφαλιστική εταιρεία, γράφει σήμερα η εφημερίδα La Stampa.

Ο 39χρονος και η σύζυγός του, κάτοικοι του Τορίνο (βόρεια Ιταλία), είχαν μαζί ένα παιδί μικρής ηλικίας, όμως ο σύζυγος διατηρούσε και μια εξωσυζυγική σχέση.

Το 2020, όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο, οι αστυνομικοί χρειάστηκε να τον ταυτοποιήσουν: καθώς η χήρα του έλειπε σε ταξίδι, την αναγνώριση της σορού έκανε η ερωμένη. Και αμέσως διεκδίκησε δικαιώματα, επικαλούμενη τους δεσμούς που την ένωναν με τον τεθνεώτα και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

“Συνδεόταν μ’ αυτό τον άνδρα με μια προσδοκία κοινής ζωής. Υπήρχε αληθινή ένταση στα συναισθήματα, συγκατοικούσαν”, είπε ο δικηγόρος της, ο Τζίνο Αρνόνε, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα.

“Τρεις ημέρες μαζί μου, τέσσερις με την οικογένεια”, εξήγησε η ερωμένη μιλώντας ανωνύμως στη La Stampa.

Η εφημερίδα δεν διευκρινίζει τα ποσά των αποζημιώσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Άρθρα

Οι σκέψεις της Γιούλας…

Είμαι λίγο βιαστική σήμερα, στις δέκα έχω ραντεβού για μαστογραφία, δεν θυμάμαι τι σκέφτηκα πέρυσι που το έκλεισα και το έβαλα τόσο πρωί, πάντα πήγαινα απόγευμα, να που με βόλεψε γιατί φέτος δουλεύω τα απογεύματα, αυτό όμως δεν το ήξερα πέρυσι, έχω λίγη αγωνία, αλλά σημασία έχει ότι πέρασε ένας χρόνος και εγώ θα ξαναπάω […]

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (26.8.2020) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί εισήλθε σε οικία αλλοδαπού και αφαίρεσε χρήματα. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (26.8.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από […]