19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Good morning Britain»: Ανακοίνωσαν κατά λάθος τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Χαμό στα social media προκάλεσε ο δημοσιογράφος που παρουσιάζει την εκπομπή Good Morning Britain, Άλαστερ Κάμπελ όταν κατά λάθος ανακοίνωσε τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Μάλιστα, ο Κάμπελ συνέχισε χωρίς να διορθώνει ότι η 95χρονη βασίλισσα είναι ολοζώντανη. Ο δημοσιογράφος που παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή του ITV μαζί με τη Σουζάνα Ριντ, για την Εβδομάδα Ενημέρωσης για την Ψυχική Υγεία, έπαιρνε συνέντευξη από τον καλεσμένο τους Βίνι Τζόουνς όταν έκανε τη φραστική γκάφα.

Λίγα λεπτά μετά αντιλήφθηκε το λάθος του και απολογήθηκε επειδή προκάλεσε σύγχυση στους τηλεθεατές τονίζοντας ότι μπέρδεψε τη βασίλισσα με τον πρίγκιπα Φίλιππο που πέθανε στις 9 Απριλίου στο Κάστρο Ουίνδσορ, στα 99 του χρόνια, “Μιλήσαμε πολύ για τον πρίγκιπα Φίλιππο μετά τον θάνατο της βασίλισσας” είπε ο Άλαστερ προκαλώντας αντιδράσεις στους χρήστες του διαδικτύου.

Αφού πέρασαν μερικές στιγμές ο Άλαστερ διέκοψε τον καλεσμένο του για να διορθώσει: “Να πω κάτι, νομίζω ότι κατά λάθος ανακοίνωσα τον θιάνατο της βασίλισσας. Εννοούσα τον πρίγκιπα Φίλιππο φυσικά!”.

“Νομίζω ότι οι άνθρωποι κατάλαβαν ακριβώς τι εννοούσες” είπε η συμπαρουσιάστριά του. Οι τηλεθεατές ωστόσο αιφνιδιάστηκαν από την πρότερη ανακοίνωση και έσπευσαν στα social media να υποδείξουν το λάθος. “Σύμφωνα με τον Άλαστερ Κάμπελ η βασίλισσα πέθανε” έγραψε ένας χρήστης του twitter με έναν άλλον να τελεί σε σύγχυση: “Δεν νομίζω να έχει πεθάνει η βασίλισσα”. ‘Έως το τέλος της εκπομπής ο Άλαστερ ανακοίνωσε ότι δεν θα παρουσιάζει άλλο την εκπομπή, κάτι που έκανε ειδικά για την εβδομάδα αυτή: «Πιστεύω ότι το ITV έκανε εξαιρετική δουλειά για την ψυχική υγεία», είπε ο παρουσιαστής.

Περισσότερα Άρθρα

Διάφορα φυτά στο λόφο της Αγίας Παρασκευής Πουλακίδας από τους μαθητές του Γυμνάσιου της Αγίας Τριάδας

Συνεχίστηκαν οι φυτεύσεις στο Δήμο Ναυπλιέων, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου και του ΔΟΠΠΑΤ. Οι μαθητές του Γυμνάσιου της Αγίας Τριάδας φύτεψαν διάφορα φυτά στο λόφο της Αγίας Παρασκευής Πουλακίδας. Μαζί τους ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι εκπαιδευτικοί, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κ. Δημήτρης Κατσίλας , ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ  κ. […]

Κόρινθος: Νεαρή ανέβηκε για selfie σε όχημα του Προαστιακού και έπαθε ηλεκτροπληξία

Παραλίγο τραγωδία στον Προαστιακό της Κορίνθου, όταν μια νεαρή κοπέλα, παρά τις προειδοποιήσεις των φίλων της, ανέβηκε σε όχημα εργασίας του Προαστιακού, που βρισκόταν εκτός αποβάθρας και προσπάθησε να βγάλει selfie. Από απερισκεψία άγγιξε τα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.