22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σειρά συσκέψεων του περιφερειάρχη Π. Νίκα στην Π.Ε. Αργολίδας

Σειρά συσκέψεων του περιφερειάρχη Π. Νίκα στην Π.Ε. Αργολίδας

Επαναλαμβάνεται ο διαγωνισμός για τη διαχείριση της λιμνοθάλασσας στο Βιβάρι, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο ο οποίος βρέθηκε χθες Τρίτη 11 Μαΐου στο Ναύπλιο, όπου προήδρευσε σε συσκέψεις στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας.

Όπως ενημέρωσε ο περιφερειάρχης, στην πιο πάνω απόφαση οδηγήθηκε καθώς διαπιστώθηκαν τυπικά προβλήματα στην προηγούμενη διαδικασία.

Ο περιφερειάρχης στις συσκέψεις που είχε συζήτησε θέματα που αφορούν παρεμβάσεις σε διάφορα πολιτιστικά μνημεία της Αργολίδας, μεταξύ των οποίων οι ο μητροπολιτικός ναός του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο και ο ναός του Αγίου Ιωάννη στο Άργος τον οποίον ανέγειρε ο Ιωάννης Καποδίστριας, ης μονή της Παναγίας Κατακεκρυμμένης στην περιοχή του Άργους κ.α., ενώ συζητήθηκε και η βελτίωση του δρόμου προς το κάστρο στην ακρόπολη του Άργους, την Λάρισσα.

Επίσης, ο Π. Νίκας, που είχε συνάντηση και με αντιπροσωπεία του ΚΤΕΛ Ν. Αργολίδας, προήδρευσε σε σύσκεψη με στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας στην οποία εξετάστηκε η πρόοδος στο σύνολο των έργων.

Διαπιστώθηκε η καλή πορεία των έργων όσον αφορά στις υποδομές, αλλά η πορεία των αθλητικών δεν είναι αντίστοιχη και στο πλαίσιο αυτό ο περιφερειάρχης έδωσε οδηγίες για να επιταχυνθούν οι ρυθμοί και να ξεπεραστούν οι καθυστερήσεις.

Όσον αφορά τα αθλητικά έργα, ο Π. Νίκας συζήτησε και για την κατασκευή του γηπέδου της ΕΠΣ Αργολίδας, σε περιοχή μεταξύ Ναυπλίου και Άργους.

Ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο μετά από 15 ημέρες, σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα στη Δυτική Ελλάδα, με σταδιακή βελτίωση του καιρού, και στην υπόλοιπη χώρα βροχές και σποραδικές καταιγίδες με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018. Τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και ιδιαίτερα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου […]

Αργίες 2022: Πόσα τριήμερα έχει ο νέος χρόνος

Αργίες 2022 – Πότε πέφτουν Πάσχα και Καθαρά Δευτέρα: Η λέξη «αργίες» είναι μία από τις λέξεις που αναζητούν οι Έλληνες περισσότερο στο διαδίκτυο, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος μιας χρονιάς. Μπορεί να βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2021, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν ήδη τις αργίες του 2022. Η νέα χρονιά μέσα […]