20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Η καθημερινότητά σας αλλάζει και σίγουρα αυτό σας δίνει πολλά κίνητρα, έτσι ώστε να φύγετε από το άγονο παρελθόν και να πάτε σε άλλα επίπεδα συναισθηματικά!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Εχετε πραγματικά πολλά μέσα στο μυαλό σας και μάλλον η αισθηματική σας ζωή έχει φτάσει σε ένα σημείο που σίγουρα χρειάζεται ανανέωση! Θα σας το ζητήσει και το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Υπάρχουν καταστάσεις που χρειάζονται την παρουσία αλλά και τη λύση, που μόνο εσείς μπορείτε να προσφέρετε. Σε επόμενο βήμα ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας σε αυτόν που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μια εξαιρετική νέα εβδομάδα, που θα δεχτείτε αγάπη, χρήμα και ευκαιρίες από εκεί που πραγματικά δεν το περιμένετε. Σκεφτείτε σφαιρικά και δράστε άμεσα – καταλυτικά.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Στις σχέσεις σας υπάρχουν φανερά επικοινωνιακά προβλήματα και μάλλον χρειάζεται, να πάρετε τα ηνία των τελικών αποφάσεων. Επίσης, στην εργασία σας θα έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Τα παιχνίδια δεν είναι κάτι που σας ταιριάζει. Εσείς πια έχετε ανακαλύψει κάποιες λάθος κινήσεις και ανακρίβειες και καλείστε να πάρετε τελικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μοναχικοί είστε αυτό το χρονικό διάστημα και μάλλον και το απολαμβάνετε. Ηδη μέσα στο δεύτερο 15νθήμερο του Μαΐου θα σας πλησιάσουν νέα πρόσωπα. Τα εργασιακά σας ισορροπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ολη αυτή η εποχή σάς δίνει τις πρακτικές ευκαιρίες έτσι ώστε να φύγετε από προβληματικές καταστάσεις και ιστορίες, που δεν σας πάνε τελικά πιο κάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Τρυφερές οι πράξεις και ρομαντικά τα λόγια κάποιου γνώριμού σας που σας έχουν τραβήξει την προσοχή. Μέσα στη νέα ζωδιακή εποχή θα έχετε και σχετικές προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Ακόμη ο σύντροφός σας δεν έχει οριστικοποιήσει τις νέες του σκέψεις, αλλά σίγουρα θέλει να τις μοιραστεί μαζί σας. Από τις αρχές του καλοκαιριού θα έχετε περισσότερα να κάνετε μαζί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι δομές της ζωής σας είναι πια σε σταθερά θεμέλια. Αυτό που απλά χρειάζεται να διορθώσετε είναι τα οικονομικά σας. Τις νέες επαγγελματικές προτάσεις θα τις λάβετε.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν θα χρειαστεί να είστε για πολύ ακόμη στην αισθηματική αναμονή. Το πρόσωπο που σας αφορά επιθυμεί να σας μιλήσει και να σας φέρει πιο κοντά στη ζωή του!

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Οι σκέψεις της Γιούλας…

Ένας δωδεκάχρονος μαθητής βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του, στα Κάτω Πατήσια, εικάζεται ότι συμμετείχε σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι όπου προκαλούν οι έφηβοι ασφυξία στον εαυτό τους μέχρι να χάσουν προσωρινά τις αισθήσεις τους και μόλις τις ξαναβρούν, ανεβάζουν το βίντεο στο tik tok. Φαίνεται ότι κάποιες ασφυξίες δεν είναι προσωρινές αλλά μοιραίες. Ένας δεκαοκτάχρονος στο […]