21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για σήμερα, Δευτέρα 10 Μαΐου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 13:15 με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Pedro Sánchez, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνέχεια, οι δύο Πρωθυπουργοί θα κάνουν δηλώσεις.

Στις 16:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Pedro Sánchez θα συμμετάσχουν από κοινού στις εργασίες του Delphi Economic Forum, στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου θα έχουν συζήτηση με τον Florian Eder, δημοσιογράφο του Politico.

Στις 18:30 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Σλοβενίας, Janez Janša. Μετά τη συνάντηση οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις.

Περισσότερα Άρθρα

Παύλος Χρηστίδης: Ποτέ ξανά

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, που τιμάται στις 27 Ιανουαρίου, ημέρα που τα Σοβιετικά στρατεύματα απελευθέρωσαν το στρατόπεδο του Άουσβιτς, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής έκανε την ακόλουθη ανάρτηση: Παύλος Χρηστίδης Δικηγόρος – Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ / Κινήματος Αλλαγής  Τηλ. 2103665311

Το συγκινητικό μήνυμα φοιτήτριας νομικής μετά τον εμβολιασμό της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το μήνυμα που άφησε μια 21χρονη από την Πάτρα μετά τον εμβολιασμό της. Η Σοφία, φοιτήτρια Νομικής, έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στο 1ο Εμβολιαστικό Κέντρο και ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. “Σας ευχαριστούμε όλους εσάς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που είστε δίπλα μας σε αυτό το […]