19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ακρυλικός τάπητας στο γήπεδο μπάσκετ του ΕΠΑΛ Κρανιδίου

Το ΔΣ του Α.Ο.Κρανιδίου ευχαριστεί τον χορηγό, την Σχολική Επιτροπή του Δήμου, καθώς και όσους συνετέλεσαν στην ανακατασκευή του δαπέδου του γηπέδου μπάσκετ στο προαύλιο του ΕΠΑΛ Κρανιδίου με την τοποθέτηση σύγχρονου ακρυλικού τάπητα.

Ως γνωστόν αυτό ήταν ένα πάγιο αίτημα του συλλόγου μας για περισσότερο από 25 χρόνια, λόγω της χρησιμοποίησης του χώρου για τις προπονήσεις των Ακαδημιών, ελλείψει Κλειστού Γυμναστηρίου.

Αυτό το όμορφο έργο εξυπηρετεί τις ανάγκες του σχολείου για την άθληση των μαθητών και ταυτόχρονα θα βοηθήσει τις Ακαδημίες της ομάδας μας.

ΑΟ Κρανιδίου

Περισσότερα Άρθρα

Νεκρός σε γκρεμό εντοπίστηκε 46χρονος αγνοούμενος

Σε γκρεμό πολλών μέτρων, κοντά στο Μοναστήρι της Μίχλας, εντοπίστηκε το όχημα του 46χρονου Λάμπρου Μπέκιου τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου. Δυνάμεις της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ προσέγγισαν το σημείο όπου διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος είναι νεκρός. Το όχημα πιθανότατα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει στον γκρεμό. […]

Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων καθιερώθηκε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 4 Δεκεμβρίου 2000 και τιμάται κάθε χρόνο στις 20 Ιουνίου, με αφορμή την υπογραφή της Σύμβασης της Γενεύης για το Καθεστώς των Προσφύγων το 1951. Η σύμβαση αυτή προέβλεπε, μεταξύ άλλων, τη σύσταση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, η οποία ήταν επιφορτισμένη […]