17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Super League 2: Ρίχνει «βόμβα» ο Χαρδαλιάς – Εισηγείται αναστολή του πρωταθλήματος

Παραβιάσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου φέρνουν εισήγηση για αναστολή της Super League 2 από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Οι συνεχόμενες παραβιάσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου που παρατηρήθηκαν στην Super League 2, αλλά και η αδυναμία της διοργανώτριας να ελέγξει την κατάσταση αλλά και να προβεί σε κυρώσεις, φέρνει την παρέμβαση της Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με δήλωση του, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι θα εισηγηθεί την αναστολή του πρωταθλήματος της SL2 στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων την προσεχή Δευτέρα.

Η αντίδραση της Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί κατά του κορονοϊού, ήρθε επειτα από ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην SL2, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει τη σεζόν.

Περισσότερα Άρθρα

Ν.Ο.Ναυπλίου: Επάνδρωση πρώτης ομάδας με αθλητές ακαδημίας

Με βασικό στόχο την επάνδρωση της πρώτης ομάδας από αθλητές της ακαδημίας, ο ΝΟ Ναυπλίου, ρίχνεται στην μάχη της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και αντιμετωπίζει στον Γ’ όμιλο που θα διεξαχθεί στον Βόλο,  το ΝΑΟ Κέρκυρας, τον ΟΕΑΝΑΒ και τον Πύρρο Ιωαννίνων.   Το πρόγραμμα του ΝΟ Ναυπλίου   Σάββατο 18/09 20.30 […]

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών για την επίσκεψη του Στέλιου Πέτσα

Τον Δήμο Άργους Μυκηνών και τον Δήμαρχο & Πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Καμπόσο επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας σήμερα Πέμπτη 22/7 όπου και συναντήθηκε με εκπροσώπους του Προεδρείου της ΠΕΔ Πελοποννήσου, αντιδημάρχους  και εκπροσώπους του ιατρικού, εμπορικού και  επιχειρηματικού κόσμου καθώς και ενεργούς πολίτες, με θέμα την επίτευξη των στόχων […]