18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, σήμερα (7.5.2021) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 41χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, για απάτη και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (6.5.2021) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, 46χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Όπως προέκυψε, ο 46χρονος είχε προμηθευτεί την ανωτέρω μικροποσότητα από 17χρονο ημεδαπό έναντι χρηματικού ποσού, ο οποίος, το απόγευμα, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας όπου και συνελήφθη. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (6.5.2021) το απόγευμα, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 23χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωση κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπή σε οικία, που είχε γίνει την 18.2.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα στο Άργος

Ο εμπορικός σύλλογος Άργους ενημερώνει ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων, οι οποίες άρχισαν στις 14 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 , τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν , με προτεινόμενο ωράριο 11:00-15:00.

Η συνταγή της ημέρας: Λαβράκι στο φούρνο για την Κυριακή των Βαΐων

Πεντανόστιμο λαβράκι στον φούρνο με λαχανικά που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Το λαβράκι από πλευράς διατροφικής αξίας ανήκει στα περιζήτητα ψάρια της Μεσογείου, καθώς είναι πλούσιο στα λιπαρά οξέα Ω3. Αξίζει να το δοκιμάσετε, σήμερα, που είναι Κυριακή των Βαΐων. Υλικά 2 λαβράκια, περίπου στα 500-600 γραμμ. το καθένα 3 καρότα 4 πατάτες 2 […]