19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πρόσκληση για τον εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου

Πρόσκληση για τον εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, ο οποίος φέτος θα γίνει διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, το Σάββατο 8 Μαΐου 2021 και ώρες 14:00-15:00.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμοhttps://youtu.be/OMffTehDbHc

Το κανάλι θα ενεργοποιηθεί λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

 

Μήνυμα Προέδρου Ε.Ε.Σ. με αφορμή τον εορτασμό της 8ης Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου

Αγαπητές Ερυθροσταυρίτισες, Αγαπητοί Ερυθροσταυρίτες,

Τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, (την 8η Μαΐου), την αφιερώνουμε στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού και χειροκροτούμε δυνατά.

Χειροκροτούμε δυνατά για να στηρίξουμε, ενδυναμώσουμε και ευχαριστήσουμε θερμά, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το τόσο σημαντικό έργο που προσφέρουν από την πρώτη στιγμή της κρίσης, αφανείς ήρωες και αρωγοί στην προσπάθεια της Πολιτείας.

Με το παράδειγμα τους ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και κοινωνική αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποιούν την κοινωνία των πολιτών ώστε με πράξεις αλληλεγγύης και αλτρουϊσμού να αντιμετωπιστούν, οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που απειλούνται με περιθωριοποίηση και κοινωνικό αποκλεισμό.

Δίνουνε όλοι τους δυναμικό παρόν, στην αντιμετώπιση των καθημερινών πολλαπλών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. Τους θαυμάζουμε και τους χειροκροτούμε δυνατά προκειμένου το χειροκρότημά μας να ακουστεί σε κάθε γωνιά του κόσμου σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης.

Τέλος, οι εθελοντές όλων των σωμάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, χόρεψαν στους ρυθμούς του τραγουδιού «Jerusalema»  και σας το αφιερώνουν ελπίζοντας να σας προσφέρουν αισιοδοξία, δύναμη, χαρά, ελπίδα και κουράγιο.

Με Ερυθροσταυρικούς χαιρετισμούς, Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ

Dr Αντώνιος Αυγερινός

Φαρμακοποιός, Υποστράτηγος ε.α

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, ενόψει του εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά το διάστημα από 18 έως 21 Ιουνίου 2021, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Ο σχεδιασμός των μέτρων […]

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Σοφίας Ελευθεριάδη – Πιτσάκη στην παράταξη του Κωνσταντίνου Μάκαρη

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη για τη διεκδίκηση του αξιώματος του Δημάρχου Ναυπλιέων στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, θεωρώ πως είναι η ελπιδοφόρα απάντηση στα επιμόνως τεθέντα αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας για άμεση και προς το βέλτιστο Ανασυγκρότηση και Επαναπροσδιορισμό των Βασικών Αρχών και των Αξιών, οι οποίες διευκολύνουν τον Καθημερινό Βίο […]