18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, Στη Βόρεια Ελλάδα είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή πρόσκαιροι όμβροι. Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 28, στην Ήπειρο από 6 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 29 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 24 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 13 έως 27-28 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα θαλάσσια και νησιωτικά τμήματα της χώρας από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις και ελαφρώς αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Στον αγιασμό των σχολείων στο Ναύπλιο και το Άργος, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παραβρέθηκε ο Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς

Στο μήνυμα του για την νέα σχολική χρονιά ανέφερε: “Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους μία καλή, δημιουργική και παραγωγική χρονιά με υγεία. Το σχολείο διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της διάδοσης της γνώσης και η πλήρης στελέχωσή του, […]

Φονικός καβγάς σε είσοδο πολυκατοικίας

Άνδρας, 60 ετών, εντοπίστηκε νεκρός σε είσοδο πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα. Συγκεκριμένα, βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Άλλος ένας άνδρας, 62 ετών, βρέθηκε στο ίδιο σημείο τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό». Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα επιχείρησε να μαχαιρώσει τον δράστη κατά τη διάρκεια ενός καβγά, με αποτέλεσμα ο δράστης να […]