15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: «Ήταν άρρωστος μαζί μου» – Σοκάρουν οι περιγραφές της 17χρονης για τον πατριό της

Τα όσα ανατριχιαστικά έζησε από τον πατριό της  της που έμπαινε στο δωμάτιο της και προσπαθούσε να τη βιάσει, περιέγραψε μιλώντας στο Mega η 17χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη. «Προσπαθούσε συνεχώς να με προσεγγίσει ερωτικά. Να με ακουμπάει και τέτοια. Μου έλεγε αισχρές λέξεις. Μου έλεγε αισχρές λέξεις μου έλεγε, πάρα πολύ αισχρές», δήλωσε η 17χρονη, η οποία ανέφερε ότι είχε προσπαθήσει να τη βιάσει δηλώνοντας ότι «εγώ τραβιόμουν, ζοριζόμουν, του έλεγα όχι δεν θέλω. Αυτός μου έλεγε «μην κάνεις θόρυβο θα μας ακούσουν». Όσο για το πού ήταν η μητέρα της όλο αυτό το διάστημα υποστήριξε: «Η μαμά μου ήταν στο σπίτι, αλλά η μητέρα μου όταν πήγε να δώσει κατάθεση είχε πει ότι δεν γνώριζε τίποτα για όλο αυτό».

Στο Mega μίλησε και η μητέρα του κοριτσιού δηλώνοντας ότι δεν είχε υποπέσει το παραμικρό στην αντίληψή της. Τα έμαθε όλα, όπως λέει, όταν η κόρη της κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα. «Απ’ ό,τι μου είπε δύο χρόνια, και φοβόταν να μου το πει, γιατί έλεγε ότι άμα φύγω εγώ από το σπίτι θα πάρω διαζύγιο, τώρα είμαι στα σκαριά, άμα φεύγαμε από το σπίτι δεν θα είχαμε οικονομική βοήθεια δηλαδή» ανέφερε η μητέρα της κοπέλας.

 

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε την 17χρονη να μιλήσει για ότι της συνέβαινε ήταν όταν πριν από 4 μέρες, ο πατριός της μπήκε ξανά στο δωμάτιο της και προσπάθησε να τη βιάσει.

«Τελευταία φορά που του αρνήθηκα ήταν δύο του μηνός, όταν του έλεγα ότι δεν θέλω και να με αφήσει και έλεγε ότι σε εμένα μόνο τα κάνεις αυτά και τραβιέσαι, στους υπόλοιπους δεν τα κάνεις αυτά. Πιστεύω ότι με ήθελε για αυτόν, για ιδιοκτησία του. Ήταν άρρωστος μαζί μου, άρρωστος» πρόσθεσε η 17χρονη. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η 17χρονη, ο πατριός της της ασκούσε αφόρητη πίεση για να ανταποκριθεί στο ερωτικό του κάλεσμα του, σε σημείο εμμονής, ενώ δεν την άφηνε να βγαίνει έξω και της έλεγε διαρκώς ότι την αγαπούσε. Όσο για το τι της έλεγε ο πατριός της, η 17χρονη υποστήριξε: «Ότι σε θέλω παράφορα, σε αγαπάω, εγώ του έλεγα μην με λες έτσι, αυτός έλεγε «όπως θέλω εγώ θα σε λέω, δεν θα μου πει κανένας πώς θα σε λέω εγώ». Και υπήρχαν και οι κλήσεις οι συνεχόμενες που με έπαιρνε και μου έλεγε γιατί δεν το σηκώνεις; Μου έλεγε άνοιξε κάμερα να δω με ποιους είσαι».

Ο 47χρονος απειλούσε την κοπέλα να μην μιλήσει λέγοντας πως κανείς δεν θα την πιστέψει για τον εφιάλτη που ζούσε. «Δεν μπορούσα να το πω διότι δεν θα με πίστευε κανείς. Φανταστείτε ο πατριός μου, να το πω έτσι, μου έλεγε “και να πεις κάτι κάπου θα σε βγάλω τρελή και δεν θα σε πιστέψει κανένας”. Προσπαθούσε να με βγάλει τρελή» συμπλήρωσε η άτυχη 17χρονη.

«Εγώ δεν γνώριζα τίποτα. Με εισαγγελική εντολή είναι στη μητέρα μου αυτή τη στιγμή η μικρή. Εγώ δεν την αφήνω βασικά να έρθει κιόλας σπίτι. Δεν το κατάλαβα καν, όλα φυσιολογικά ήταν στο σπίτι δηλαδή, καταλαβαίνετε ότι δεν είχα δει καμία ύποπτη κίνηση» πρόσθεσε η μητέρα της ανήλικης κοπέλας.

Περισσότερα Άρθρα

Ανακύκλωση-ρεκόρ στο Ναύπλιο

Ρεκόρ ανακύκλωσης σημειώθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στο “Σπιτάκι της ανακύκλωσης” στο Ναύπλιο με 9.235 συσκευασίες μέσα σε μια ημέρα, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο. “Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στους εκπαιδευτικούς μας, στους συμπολίτες μας. Την Παρασκευή 31/1 σημειώθηκε ρεκόρ ανακύκλωσης συσκευασιών από τις 8.00 π.μ έως και τις 8.00 μ.μ. Συγκεκριμένα οι […]

Μουσικοχορευτική εκδηλωση απόψε στις 8 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ενοριακού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο.

Αγαπητοί συμπολίτες, ο Δήμος Ναυπλιέων στα πλαίσια της προσπάθειας του να στηρίξει έμπρακτα όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, τον ΔΟΠΠΑΤ και το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού σας προσκαλούν σε μια μουσικοχορευτική παράσταση που θα […]